Sana Özel Sanal Kartvizit Her zaman ulaşılabilir ol

Dijital kartvizit ile sizde NFC teknolojisinden yararlanmak için dijital kartvizit sipariş edebilir dijital dünyanın sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz. Sizde teknolojiyi en son haliyle yakalamak istiyorsanız hemen şu an Eleganza Soft dijital dünyaya adım atabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için Eleganza Soft ile iletişim kurabilirsiniz.

Sana Özel Sanal Kartvizit  Her zaman ulaşılabilir ol

NFC DİJİTAL KARTVİZİT

İnsanlık geçmişten bu zamana kadar her gün yeni bir gelişme ile değişir. Günümüzde teknolojinin son derece önemli bir yere sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. İnsan günlük rutin hayatına devam ederken bile teknolojinin bize sunduğu nimetlerden faydalanabilir. Sabah işe gitmek için kurduğumuz alarm, iş yerinde kullandığımız bilgisayar, dünyanın neresinde olursa olsun tek tıkla sevdiklerinizin sesini duymanıza yardımcı olan telefon, teknolojinin birer ürünüdür. Dolayısıyla günlük yaşantımızın her evresinde mobil uygulamaları kullanmamız teknolojinin bize getirdiği güzellikler arasında yer alır. Teknoloji bilginin ilerleyerek gelişmesiyle ortaya çıkar. Teknolojinin temel yapı taşında bilgi birikimi ve deneyim bulunur. Bilgi, sürekli kendisini yenileyen ve sürekli gelişen bir kavramdır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok sektörde gelişime uğrar. Bu gelişimden en çok yararlanan sektörlerden biriside reklamcılık sektörüdür.

Reklam, son zamanlarda teknolojinin gelişmesiyle birlikte markalar tarafından çok fazla rağbet görür. Büyük küçük fark etmeksizin her sektör reklama ihtiyaç duyar. Markalar veya kişiler kendilerini tanıtmak için birçok girişimde bulunur. Bunlardan en yaygını kartvizitlerdir. Kartvizit, üzerinde tanıtıcı bilgilerin yer aldığı ve boyutunun ufak olduğu kartlardır. Kreatif şekilde hazırlanan bu kartlar gelişen teknolojiden yararlanarak kullanıcılara kolaylık sağlar. Özel olarak tasarlanan, üzerinde marka logosu ve ismi yer alan kartlardır. Temassız olarak kullanılan bu kart geleneksel kartvizite göre çok fazla bilgi içerir. Sahip olduğu panel üzerinden kişi veya markaya dair sosyal medya hesapları, konum, iletişim bilgileri, e-mail hesapları, IBAN bilgileri, web sitesi adresi vb. birçok bilgiyi müşterilerle paylaşma imkanına sahip olursunuz. Markanızı tanıtmak ve gelişen teknolojinin tüm imkanlarından yararlanmak istiyorsanız Eleganza Softa uğramayı unutmayın. Eleganza Soft ailesi profesyonel ekibiyle gelişen teknolojiyi yakından takip ederek sizlere en iyi hizmeti sunar.

NFC Dijital Kartvizit Nedir?

Son dönemlerde yükselişe geçen ve birçok alanda karşımıza çıkan NFC visit yakın alan iletişimi olarak adlandırılır. Dijital çağda akıllı teknoloji ile hazırlanmış olan temassız kartvizitler, tek bir dokunuş ile bütün bilgilerinizi karşı tarafa aktarmanızı sağlar. Eleganza Soft sayesinde tüm akıllı telefonlarda anında okutabileceğiniz dijital kartvizit sahibi olabilirisiniz. NFC visit manyetik alan indüksiyonu kullanarak çalışır ve etiket ile okuyucu işlevine sahiptir. Yaklaşık olarak 4 inçlik iletişim ile sınırlıdır. Bu sayede Samsung pay veya Apple pay kullanıyorsanız, telefonunuzu temassız okuyucuya yakın tutmanız gerekir.  NFC teknolojisi, kullanıcılarının dijital içerik alışverişinde bulunmasına, güvenli işlemler yapmasına ve elektronik cihazları birbirine dokunarak veya yaklaşarak haberleşmelerini sağlayan bir iletişim standardıdır. Dijitalleşmenin hızlıca ilerlediği bir dünyada NFC dijital kartvizit ile tüm bilgilerinize tek seferde anlatabileceğiniz bir kartvizittir.

NFC dijital kartvizit ile tek temasta bilgilerinizi paylaşabilir ve dilediğiniz zamanda bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Artık geleneksel olan ve üzerinde sınırlı bilgiler olan kartvizit dağıtma işlemi yok denecek kadar azaldı. Gelin sizde Eleganza Soft ile dünyanın son teknolojileriyle tanışın. NFC dijital kartvizit ile istediğiniz tüm bilgi ve belgelerinizi temassız bir şekilde paylaşın. Uygulamada iletişim bilgileriniz dışında isterseniz sosyal medya hesaplarınızı, konumunuzu, e-mail adreslerinizi paylaşabilirsiniz. NFC visit dijital kartvizit sizlerden sosyal medya hesap şifrelerinizi ya da banka bilgilerinizi istemez. Ayrıca profil gizle seçeneği ile bilgilerinizi koruyabilirsiniz. Kartınızı telefonuna okuttuğunuz kişiler sizi rehberine kaydedebilir. İster karekod özelliği ile isterseniz de NFC özelliğini kullanarak bilgilerinizin paylaşımını yapabilirsiniz. Peki NFC dijital kartvizitinize neler ekleyebilirsiniz?

NFC Dijital Kartvizit Bağlantıları

  • İletişim ve adres bilgileri,
  • Sosyal medya hesap linkleri,
  • Mail bilgileri,
  • Konum bilgileri,
  • Website bağlantıları ve Dijital Pazar yeri bağlantıları gibi pek çok bilgi ve belge ekleyebilirsiniz.

NFC dijital kartvizitinize profil fotoğrafı ekleyebilir.  Geleneksel kartvizitlere istinaden bilgileri sürekli güncelleyip değiştirme imkânı sunar. Bu kadar bilginin bir kartvizitte yer alması akıllara güvenilirlik açısından sorular bırakabilir. NFC kartvizitinize eklediğiniz bütün bilgi ve belgeleriniz KVKK ile güvence altına alınmıştır. NFC dijital kartvizitiniz kolay kullanımı ve hızı sayesinde dijital dünyada kesin adımlarla ilerlemenizi sağlar. Tek kartla dijital dünyada isminizden söz ettirebilirsiniz. Son teknoloji ürünü olan NFC dijital kartvizit sayesinde hem şahsi hem de kurumsal konularda birçok avantaj elde edilir. Gelin bu elde ettiğimiz avantajları birlikte inceleyelim;

  • Binlerce geleneksel kartvizit bastırmak yerine doğayı koruma imkânı sunar.
  • Dilediğiniz zaman kartvizit içerisinde olan bilgileri güncelleyebilir ya da silebilirsiniz.
  • Online kartvizit oluşturma sayesinde herhangi bir yere gitmenize gerek kalmaz.
  • Yanınızda birden fazla kartvizit taşımanıza gerek kalmadan tek kartla birçok kişiye ulaşma fırsatı elde etmenizi sağlar.
  • Yenidünya düzenine uygun hazırlanmış temassız kartvizit sahibi olursunuz.

Dijital kartvizit ile sizde NFC teknolojisinden yararlanmak için dijital kartvizit sipariş edebilir dijital dünyanın sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz. Sizde teknolojiyi en son haliyle yakalamak istiyorsanız hemen şu an Eleganza Soft dijital dünyaya adım atabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için Eleganza Soft ile iletişim kurabilirsiniz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER