100 kişilik ekip 7/24 görevde-Büyükşehir karla mücadele için hazırlıklarını tamamladı.

Meteoroloji tarafından Sakarya için yapılan kar uyarısı sonrasında YOLBAK ekipleri 40 araç ve 100 personel ile göreve hazır. Yapılan açıklamada, can ve mal kayıplarının yaşanmaması adına teyakkuz halinde olunacağı belirtildi.

100 kişilik ekip 7/24 görevde-Büyükşehir karla mücadele için hazırlıklarını tamamladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan karla mücadele ekipleri göreve hazır. Meteorolojinin kar yağışı uyarısının ardından 40 araç karla mücadeleye hazır hale getirildi. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi tam teşekküllü 100 personeli ile vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için sahada çalışmalarını sürdürecek.

100 kişilik ekip 7/24 görevde

Karla mücadelenin yanı sıra olası buzlanmalara karşı da önlemlerin alındığına yer verilen açıklamada “Arterlerin ulaşım güvenliği bizler için çok önemli. Vatandaşlarımızın herhangi bir sorun yaşamamaları adına 7/24 çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Can ve mal kayıplarının yaşanmaması için 24 adet kar küreme ve tuzlama kamyonu, 6 adet greyder, 5 adet loder, 3 adet beko loder, 2 adet lastikli loder olmak üzere toplam 40 iş makinası hazır hale getirildi. 16 ilçe ve şehir merkezinde olası kar yağışı durumunda tam teşekküllü 100 kişilik ekibimiz sahada olacak. Buzlanmalara karşı da önlemlerimizi aldık. Araçların kış lastiklerinin takılı olması ve karlı havalarda takip mesafelerini korumaları hiçbir zaman ihmal edilmemelidir” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2021, 09:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER