“Sakarya yeni lunaparkına çok yakında kavuşacak”

Yüce’nin müjdelediği proje için ilk adım

“Sakarya yeni lunaparkına çok yakında kavuşacak”

Başkan Ekrem Yüce’nin müjdesini paylaştığı, şehre kısa bir süre içinde kazandırılacak ikinci lunapark için ilk adım atıldı. Sakarya Park’taki 10 bin metrekarelik alanın kiralanması için ihaleye çıkılıyor. Başkan Yüce, “Şehre sosyal ve kültürel alanda önemli dokunuşlar yapıyoruz. 10 bin metrekarelik alanı lunapark yapılması için açık teklif usulü ile kiralıyoruz. Burada oyun alanları ve çeşitli sosyal alanlar inşa edilecek, şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanına sosyal alanlar kazandırmaya devam ediyor. Vatandaşların ailesiyle, çocuklarıyla eğlenceli vakitler geçirebileceği “lunaparkın” müjdesini veren Başkan Ekrem Yüce, projeyle ilgili son gelişmeyi paylaştı. Yüce, Erenler ilçesinde bulunan Sakarya Park içerisinde hizmete girecek olan eğlence parkı için ihale gününün 9 Kasım olarak belirlendiğini, lunapark alanının “açık teklif usulüyle” ihaleye çıkacağını belirtti.

Önce Millet Bahçesi ve sonra Sakarya Park

Şehrin her noktasında vatandaşların güzel vakit geçirebileceği sosyal alanlar kazandırmak için gayretle çalıştıklarını belirten Başkan Yüce, “Sakarya’mızın dört bir yanında vatandaşlarımız için eksikleri belirliyoruz ve bunları tamamlamak için çalışmaları yürütüyoruz. Bu noktada, şehrimizin ihtiyaçlarından bir tanesi de çocuklarımızın ve gençlerimizin vakit geçireceği, aileler için sosyal bir aktivite alanı olacak lunaparklardı. Hamdolsun, kısa süre içinde güzel bir çalışma ortaya koyduk ve Sakarya Millet Bahçesi içerisinde hızla bir lunaparkın hizmete açılmasını sağladık. Bununla da sınırlı kalmadan Erenler’deki Sakarya Park’ın içerisine yeni bir lunapark kazandırmak için çalışmalarımızı başlattık. İhale tarihi belirlendi ve şehrimiz yakında yeni lunaparkına kavuşacak” dedi.

“Şehre önemli dokunuşlar yapıyoruz”

Başkan Yüce, “Kısa sürede hizmete koyacağımız ikinci lunapark alanı için 9 Kasım’da ihaleye çıkıyoruz. ‘Açık teklif usulüyle’ şeffaf bir şekilde ihalemizi gerçekleştireceğiz. Erenler Sakarya Park’taki 10 bin metrekare alanı lunapark yapılmak üzere kiralayacağız. En yüksek teklifi verip ihaleyi kazanan firma burada oyun alanlarını kuracak. Sakarya’mıza sosyal ve kültürel alanda önemli dokunuşlar yapıyoruz. İl Ormanı’nı baştan aşağı yeniledik, buradaki bungalovları hizmete aldık. Malum Uçak Kafe çok beğenildi. Millet Bahçesi’nde başlattığımız Ters Ev projesini de tamamladık. Yakında vagon kütüphaneleri hayata geçireceğiz. Dünyanın incisi Sakarya’ya yeni sosyal alanlar kazandırmaya devam edeceğiz. Lunapark şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER