Şehrin sokakları rengârenk bir çiçek bahçesine dönüşüyor

Büyükşehir Belediyesi’nin dokunuşuyla şehrin sokakları çuha, hercai ve menekşelerle donatılıyor. Şehir bu çalışmayla birlikte bir çiçek bahçesi gibi oldu. İşlemler bittiğinde merkez ilçelerdeki birçok cadde ve sokak çiçeklendirilecek.

Şehrin sokakları rengârenk bir çiçek bahçesine dönüşüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentin cadde ve sokaklarında bahar hazırlıklarına başladı. Park ve Bahçeler Dairesi tarafından yürütülen çalışma kapsamında şehrin yolları, adeta bir çiçek bahçesine dönüşüyor. Günün erken saatlerinde mesaiye başlayan ekipler, en çok kullanılan güzergahlarda, yolların refüj bölümlerine çiçek dikimi yapıyor.

Dikim başladı
Adnan Menderes Caddesi’nde başlayan çalışmalarla yollar çuha, hercai, menekşe, lale ve muskarin türü çiçeklerle donatılıyor. Kenti bahara hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, dikim işlemi bittiğinde vatandaşlara güzel bir manzara sunacak. Bu çalışma Adapazarı, Serdivan ve Erenler gibi merkez ilçelerde, yoğun şekilde kullanılan ana arterlerde sürdürülecek.

Ana caddeler çiçekleniyor
Park ve Bahçeler Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Doğa harikası olan, dünyanın adeta bir mozaiği şehrimizde bahar hazırlıklarımızda sokakları çiçeklerle donatıyoruz. Kısa bir süre içinde tamamlayacağımız çalışmayla Adnan Menderes, Bosna, Milli Egemenlik, sedar Kirtetepe Caddeleri, Kipa Kavşağı, Kent Park, Millet Bahçesi, Muhsin Yazıcıoğlu, 2. Cadde, Çark Caddesi gibi alanları çiçeklendireceğiz. Çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER