Sel felaketinde 7 mahalleyi bağlayan köprünün ayaklarında hasar oluştu

Sakarya’da etkili olan sağanak yağış sırasında oluşan sel felaketinde Akyazı ilçesinde 7 mahalleyi birbirine bağlayan köprünün ayaklarında hasar oluştu. Bölge halkı ise ulaşımı alternatif yollardan gerçekleştiriyor.

Sel felaketinde 7 mahalleyi bağlayan köprünün ayaklarında hasar oluştu

Sakarya genelinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemenin yanı sıra yer yer sel felaketlerine de sebep oluyor. Bu doğrultuda Akyazı ilçesi Beldibi Mahallesinde meydana gelen sel felaketinde yaklaşık 7 mahalleyi birbirine bağlayan köprünün ayaklarında tahribat oluştu. Bölgeye sevk edilen jandarma ekiplerince ise köprünün giriş ve çıkışları ulaşıma kapandı. Köprünün bağladığı mahallelerde kalan vatandaşlar da ulaşımı alternatif yollardan sağlıyor. Yağış sonrasında oluşan sel felaketinde tahribata uğrayan köprü ve bölgesi havadan da görüntülendi.

Köprü şuanda yıkılma tehlikesinde

Sel felaketinde ayaklarından hasarlanan köprünün yaklaşık 7 mahalleyi bağladığını belirten İdris Peker, “Dünden beri etkili olan yağmur, Mudurnu Çayını taşırdı. Beldibi Mahallesinden geçen Mudurnu Çayı, köprünün ayaklarında da hasar oluşturdu. Köprü şuanda yıkılma tehlikesinde. 7 mahalleyi birbirine bağlayan köprüde ulaşım durduruldu. Diğer mahallemizde kayıp olan bir kişinin arama çalışmaları da hala daha sürüyor. Dün akşamdan beri devam eden yağış sonucu sel oluştu. Selin getirdiği malzemeler köprünün ayağında hasar oluştu. Köprü üzerinden ulaşım durdurulunca diğer mahallelerde bulunan alternatif yollardan vatandaşlar ulaşımlarını sağlamaya çalışıyorlar” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER