Büyükşehir Belediyesi SAÜ ve SUBÜ’de eğitime başlayacak öğrencileri karşıladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir dışından Sakarya’ya üniversite eğitimi için gelen öğrencileri terminalde kurulan bilgilendirme standında karşılıyor. Öğrenci şehri Sakarya’nın tanıtımının yapıldığı ve SAKUS programı hakkında bilgilerin verildiği stantta üniversiteye başlayacak öğrencilere eğitim hayatlarında başarı temennilerinde bulunuldu.

Büyükşehir Belediyesi SAÜ ve SUBÜ’de eğitime başlayacak öğrencileri karşıladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir dışından Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ne eğitim almak için gelen öğrencilere yönelik Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bilgilendirme standı açtı. Açılan stantta üniversite eğitimi için Sakarya’ya gelen öğrencilere öğrenci şehri Sakarya’yı tanıtan kitapçıklar verilirken aynı zamanda şehrin turizm ve doğa aktivitelerinin yapılabileceği noktalar, yeşilin ve mavinin bütün tonlarının aynı anda bulunduğu doğal alanlar, sosyal donatı alanları ile eğitim, kültür ve sanat merkezlerine kadar birçok önemli alanların tanıtımı yapılıyor. Şehre yeni gelen öğrencileri ulaşım konusunda da bilgilendiren Büyükşehir Belediye personelleri, aynı zamanda sefer saatleri ve güzergâhların detaylı bilgilerinin yer aldığı SAKUS programının da tanıtımını gerçekleştiriyor.

Öğrencilerimiz bizim için ayrı bir öneme sahip

Sakarya’ya gelen öğrencilerin öğrenim süreleri boyunca en güzel şekilde ağırlanacağı ve Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman öğrencilerin yanında olacağı bildirilen açıklamada, “ Şehrimize gelen herkes bizim en kıymetli misafirimizdir. Özellikle geleceğimize yön verecek ve ülkemizi ilmiyle, bilimiyle ileriye taşıyacak gençlerimiz bizim için ayrı bir öneme sahiptir. Öğrencilerimizin eğitimleri boyunca yanlarında olduğunu göstermek için onları ilk günden en güzel şekilde karşılıyoruz. Bu vesileyle üniversite hayatına başlayacak tüm öğrenci kardeşlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER