ASKON Sakarya Üyeleri Antalya'da "Haklı Zenginlik" Sloganıyla bir araya geldiler

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Sakarya Şubesi Antalya’da 3 günlük kamp yaptı. 2022 planlamasının yapıldığı kampta yazar Canten Kaya üyelere eğitim verdi.

ASKON Sakarya Üyeleri Antalya'da "Haklı Zenginlik" Sloganıyla bir araya geldiler

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Sakarya Şubesi üyeleri Antalya’da bir otelde 3 günlük kamp yaptı. 2021 yılının değerlendirmesi, 2022 yılının planlanması, iş geliştirme, çapraz ticaret ve ihracatın artırılmasına yönelik fikir alışverişinin yapıldığı kampta şube ve ülke ziyaretlerinin artırılması kararlaştırıldı. Yazar Canten Kaya’nın liderlik ve başarı stratejileri konulu eğitimiyle tamamlanan kamp sonrası ASKON Sakarya üyeleri Antalya şubesini ziyaret etti.

ASKON ANTALYA ŞUBESİNDE B2B GÖRÜŞMELERİ
ASKON Antalya Şubesinde üye tanışma programıyla başlayan toplantıda B2B İş görüşmeleriyle devam etti. Ziyarette, Antalya-Sakarya arasındaki ticari ilişkileri geliştirecek çalışmalar ele alındı. ASKON Sakarya Başkanı Engin Tumbaz iki kadim şehrin ticaretini daha da geliştirebilmek, yeni birliktelikler olmasına ön ayak için yapılan ziyaretin olumlu geçtiğini söyledi. Başkan Tumbaz “Antalya ile ticaretimiz her zamankinden daha da ileri seviyeye taşınacak” dedi. ASKON Antalya Başkanı Cahit Urfan, ziyaretlerinden ötürü memnuniyetlerini dile getirerek, ASKON Sakarya Başkanı Engin Tumbaz ve katılan üyelerine teşekkür etti.


Sloganımız "Haklı Zenginlik”
ASKON Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz "ASKON olarak üyelerimizin uluslararası rekabette daha saygın ve güçlü, pazarlarda ise daha etkin ve verimli olmaları yönünde gelişmeleri için kendilerine destek vermek ve onlara rehberlik etmeye çalışıyoruz, planladığımız eğitim, bilgilendirme, tecrübe aktarım programı, yurt içi ve yurt dışı iş geliştirme gezilerimiz üyelerimizin ve şehrimizin ticaretine yön verecek programlarımız 2022 yılında da tüm hızıyla devam edecek, çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Tumbaz, “Ekonomik dalgalanmalarla kapattığımız yılın özeti ve yeni yılın planlamasını gerçekleştirdik.  Üreten ve ülkeye istihdam sağlayan işadamları olarak bizler, bilgi birikimlerimizi topluma katma değer sağlamak adına kullanıyoruz. ASKON bunun için vardır ve kurulduğumuz günden beri bizim haklı kazançla ilgili bir sloganımız var. "Haklı zenginlik" sloganımızı yaşatmak adına 3 günlük kamp boyunca işimize odaklanıp, planlamamızı yaptık, şehrimiz ve ülke ekonomimiz adına güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz, dedi.


 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER