Elon Musk Dogecoin için çarpıcı bir tweet paylaştı

Kripto para piyasası için son durum yatırımcıları üzmeye devam ediyor. Fakat Elon Musk Dogecoin için yine çarpıcı bir tweet paylaştı.

Elon Musk Dogecoin için çarpıcı bir tweet paylaştı

Kripto para piyasası, birçok kişiye kısa vadede kazanç sağlarken, son dönemde de yatırımcıların cebini yaktı. Özellikle Dogecoin ve Elon Musk, kripto paraların gündem olduğu süreçte en çok konuşulan isimler oldu. Musk, Twitter‘dan yine dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ünlü iş insanı, Dogecoin’lerini satmadığını ve satmayacağını söyledi.

Diğer yandan kripto paraların çoğunluğu son günlerde büyük değer kaybı yaşadı. Bitcoin (BTC), Ehtereum (ETH) ve Ripple (XRP) gibi popüler paralar da düşüşlerden payını aldı. Ayrıca Holo (HOT) ve BitTorrent (BTT) gibi Türk yatırımcıların ilgi gösterdiği kriptolar da değer kaybediyor.

Dogecoin için son durum ise 7 günde yüzde 25’ten fazla değer kaybı oldu. Diğer yandan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Ripple (XRP) popüler paralar da değer kaybetti.

Bitcoin son bir haftada yüzde 20 değer kaybetti. Ethereum ise 7 günde yüzde 33, Ripple yüzde 20 seviyesinde kayıp yaşadı.

Türk yatırımcıların rağbet gösterdiği Holo (HOT) ve BitTorrent (BTT) de düşüşlerden payına düşeni aldı. Holo bir haftada yaklaşık yüzde 30 değer kaybederken, BTT yüzde 28 seviyesinde düşüş yaşadı.

Elon Musk: Dogecoin satmadım ve satmayacağım

Twitter üzerinden ‘heydave7’ isimli kullanıcı, Elon Musk’ın Dogecoin’lerini satmayacağını söyledi. Bu paylaşıma Musk da yanıt verdi ve cevabı net oldu. SpaceX kurucusu, evet Dogecoin satmadım ve satmayacağım, dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER