İhracatta Tarihi Rekor! Başkan Yüce İş Dünyasını Tebrik Etti.

Başkan Ekrem Yüce: ''SATSO Başkanı Akgün Altuğ nezdinde tüm iş dünyamıza 2021 yılında başarılar diliyorum. Üreten şehir Sakarya hedefiyle çalışmaya devam”

İhracatta Tarihi Rekor! Başkan Yüce İş Dünyasını Tebrik Etti.

Başkan Ekrem Yüce, “Aralık ayında 572 milyon 844 milyon dolar ile Sakarya tarihinin rekor ihracat rakamına ulaşan, pandemi dolayısıyla ihracat pazarında oluşan küçülmeye rağmen 2020 yılını 4 milyar 459 milyon 833 bin dolarla tamamlayan iş insanlarımızı, sanayicilerimizi kutluyorum. SATSO Başkanı Akgün Altuğ nezdinde tüm iş dünyamıza 2021 yılında başarılar diliyorum. Üreten şehir Sakarya hedefiyle çalışmaya devam” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ihracatta 2020 yılını başarıyla tamamlayan iş dünyasını tebrik etti.

SATSO Başkanı Akgün Altuğ nezdinde tüm iş insanlarına pandeminin gölgesinde geçen 2020 gibi zor bir yılda ihracat rakamlarına sundukları katkı dolayısıyla teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, 2020’nin Aralık ayında ise 572 milyon 844 milyon dolar ile Sakarya tarihinin rekor ihracat rakamının elde edilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

İhracatta Türkiye’de 7. il olan Sakarya’nın 2020 yılını 4 milyar 459 milyon 833 bin dolarla kapattığını, 2021 yılında da iş dünyasının, sanayicilerin üretim disiplinleriyle daha da yüksek rakamlara ulaşılacağına inandıklarını söyledi.

''Şehrimiz marka değerine değer katan tüm çalışmaların yanındayız''

Sakarya ihracatta daha da iyi noktalara ulaşacak. Dünyayı etkisi altına alan pandemi dolayısıyla ihracat pazarında oluşan küçülme ve dış talepte yaşanan azalmaya rağmen Sakarya’nın 2020 Aralık ayında tüm zamanların rekor ihracat rakamına ulaşmasının büyük bir başarı olduğunun altını çizen Başkan Ekrem Yüce, 2021 yılında da salgının sona erdiği, üretim ile birlikte ihracatın da arttığı bir yıl olmasını temenni etti. Yüce, iş dünyasını tebrik ederek, “Sakarya’mız Türkiye’de ihracatın en fazla olduğu 7. il. Şehrimiz sanayicilerini ve iş insanlarını gönülden kutluyorum. Üreten, ekonomik göstergelere sunduğu katkılarla şehrimiz marka değerine değer katan tüm çalışmaların yanındayız. İnşallah şehir olarak her alanda üretmeye, bir ve beraber olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER