"Adım Adım 2023; İl İl Anadolu" kapsamında MHP Sakarya’da buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla oluşturulan ”Adım Adım 2023; İl İl Anadolu’’ temalı İl ziyaretleri Kapsamında MHP Sakarya il Başkanlığı’nın düzenlediği programa bugün muhtarlar ve STK Temsilcileriyle Serdivan Tunatan Tesisleri’nde kahvaltı yaparak başlandı. Tüm gün sürecek programa önemli isimler katılım sağladı.

"Adım Adım 2023; İl İl Anadolu" kapsamında MHP Sakarya’da buluştu

3 MHP Milletvekili, 7 MYK üyesinin dahil olduğu programa TBMM Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MDK Başkanı, Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MYK üyeleri; Kadir Şekerci, Fatih Çetinkaya, Murat Kotra, Nur Tuba Aktay, Zeki Anıt, Metin Arı ve Bahadır Çiçek katıldı.

Belediye Başkanları Kahvaltıda buluştu

Programa; Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’in yanı sıra MHP Kadın Kolları Muhtarlar ve STK temsilcileri, MHP Sakarya İl Teşkilatı katılım sağladı.

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı; "Fedakârlık yapabilecek partinin arkasında durun"

Programda konuşan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Cumhur İttifakı’nın 15 Temmuz Darbe Girişiminden sonra verdiği mücadeleden bahsederek; ‘’ Cumhur İttifakı Türkiye’nin geleceği ile oluşturulan bir birliktelik. Bu ittifak neler yapmış bir değerlendirin, mutlaka eksiklerimiz vardır ama artılarımızla bunlarında önüne geçmekteyiz. Bu seçim beka seçimi. Seçimlerde oyunuzu ülkenin geleceğini düşünerek verin, vatanı koruyabilecek korkmadan fedakârlık yapabilecek partinin arkasında durun.’’ dedi.

TBMM Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül; "Ekonomik sorunları inkâr etmiyoruz’"

Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, ‘’ Türkiye kolay bir süreç içerisinde değil, ekonomik anlamda, sosyal anlamda sıkıntılar var. Bu sorunların olmadığını iddia etmiyoruz. Türkiye şu an bunlarla mücadele içerisinde. Burada genel sorun Türkiye’de yaşanan bu sorunların salgından kaynaklandığını dışlayarak sanki devlet keyfine bakarken ülke ile ilgilenmiyor gibi iddialarda bulunarak bunu öne sürenler var. Bu çok yanlış, pandemi sürecinden geçiyoruz. Türkiye’nin başından geçen badireleri insaflıca ortaya koyarsanız o zaman her şey halledilebilir. Ortada bir mücadele var, maliyet mücadele için kullanılıyor. Vatandaşımızı bu ekonomik mali güce ezdirmeyeceğiz, Çıkıp vatandaşımızı da dinleyeceğiz, not edeceğiz, vatandaştan gelen başımız üstüne. Ülke olarak sıkıntılarımız var daraldığımız oluyor ama biz sıkıldık  diye mücadelemizden vatanımızdan milletimizden taviz vermeyiz’’ İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2021, 09:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER