Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Sakarya Şubesi gençlik yapılanması kendini anlattı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Sakarya Şubesi gençlik yapılanması şehirde bir dizi ziyaret yaparak kendini anlattı. Genç ASKON Genel Başkanı Hüseyin Karaca Sakarya Şubesini ziyaret etti.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Sakarya Şubesi gençlik yapılanması kendini anlattı

Genç ASKON Sakarya Şube Başkanı Gökhan Altmışsekizoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri şehirde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. SESOB, İŞKUR ve AK Parti İl GençlikKollarını ziyaret eden ASKON’un gençleri kendilerini anlatıp projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Genç ASKON ilk ziyaretini Ekonominin kılcal damarı olan esnafın Sakarya’daki temsilcisi SESOB’u da ziyaret ederek, kendilerini tanıtıp yaptıkları faaliyetleri anlatarak şehir ve ülke için projelerini konuştular, ardından İŞKUR’a giderek İŞKUR Müdürü Tekin kaya beye kendi firma ve sektörleri ile alakalı bilgiler aktararak, İŞKUR Müdüründen teşvikler ile alakalı kısa bilgiler aldılar.

Genç ASKON son ziyaretini kurucu üyeleri olan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Muhammet Çalışkan’a gerçekleştirdi. Gençlik yapılanması, yapılan çalışmalar ve projeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak Çalışkan’a görevinde muvaffakiyetler dilediler.

“Gayretleriniz İçin Teşekkür Ederim”

 Ziyaretlerin ardından Genç ASKON Genel Başkanı Hüseyin Karaca, Genç ASKON Sakarya Şube Başkanı Gökhan Altmışsekizoğlu’nu ve Yönetimini dernek binasında ziyaret etti. Karaca ziyarette Sakarya’nın örnek gösterilen şubeler arasında olduğuna vurgu yaparak “Şehir ve ülke ekonomisi için hazırladığınız projeleriniz, yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bugün gelmiş olduğumuz noktada iş dünyasına genç yaşta atılan siz değerli iş insanlarımızın azimleri ülkemize güç katıyor. Bu başarı hepimizin, tüm üyelerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Gayretleriniz için her birinize teşekkür ederim” dedi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER