ASKON Sakarya Şube Başkanı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz, halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

ASKON Sakarya Şube Başkanı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz, halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Başkan Tumbaz kutlama mesajında;

"Kamusal Bir Görev İcra Ediyorlar

Tumbaz yayınladığı mesajında "Ülkemizde ve dünyanın her yerindeki gelişmeleri topluma en doğru şekilde ulaştırma görevini yürüten, tarafsız haber alma özgürlüğünü sağlayarak önemli bir görevi icra eden gazetecilerin aynı zamanda kamusal bir görevi de yerine getirdiklerini kaydetti. Teknoloji ile insanların bilgiye ulaşması ve bu bilginin de doğru ve güvenilir olması son derece önemlidir. Bunun da çok hızlı bir şekilde olması gerekiyor. Halkın habere ulaşması açısından mesai mefhumu gözetmeksizin haberi ve bilgiyi bizlere ulaştıran basın çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Basının başta milli konular olmak üzere her meseleye yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşması, millet şuurumuzun sağlamlığı ve demokrasimizin güçlenmesi açısından oldukça önem arz etmektedir. İnanıyorum ki, gazetecilerimiz sahip oldukları bu sorumluluk ile İlimizin ve Ülkemizin, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için olumlu rol üstlenmeye devam edecektir.

Mesleğini tarafsız, ilkeli yayıncılık anlayışıyla sürdüren tüm değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2021, 12:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER