Bahçeli'den Türkçülük yanıtı

Bahçeli'den Erdoğan'a 'Türkçülük Bölücülüktür' Yanıtı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Türkçülük de Kürtçülük de bölücülüktür' diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap olarak "Kürtçülüğü izah için Türkçülüğü örnek göstermek yanlıştır" dedi. Bahçeli, istifası gündemde olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de 5 dönem boyunca 'faydalı olmadığını' söyledi.

Bahçeli'den Türkçülük yanıtı
Bahçeli'den Erdoğan'a 'Türkçülük Bölücülüktür' Yanıtı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Türkçülük de Kürtçülük de bölücülüktür' diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap olarak "Kürtçülüğü izah için Türkçülüğü örnek göstermek yanlıştır" dedi. Bahçeli, istifası gündemde olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de 5 dönem boyunca 'faydalı olmadığını' söyledi.

Bahçeli, Erdoğan'ın eski Başbakan Bülent Ecevit'e yönelik sözlerine ilişkin olarak da "Erdoğan'ın ifadeleri benim tanıdığım Ecevit ile bağdaşmaz. Milli konulardaki hassasiyetini 57. Hükümet'te gördüm" dedi.

Bahçeli ayrıca terörle mücadelede partisinin Erdoğan'ı yalnız bırakmayacağını söyledi.

'MELİH BEY'İN 5 DÖNEM NE KADAR FAYDALI OLDU GÖRÜYORUZ'

Erdoğan'ın işaretinden sonra istifa etmesi beklenen olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında da soru sorulan Bahçeli, "Melih Bey 5 dönem yaptı, ne kadar faydalı görüyoruz. Kimseye arabuluculuk yapacak halimiz yok. Bu konular bizi ilgilendirmez diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

'MÜFTÜLERE NİKAH YETKİSİ LAİKLİĞE AYKIRI DEĞİL'

Bahçeli, Tartışmalara sebep olan 'müftülere nikah yetkisi'nin laikliğe aykırı olmadığını savundu.

'KAPI YOK Kİ KİLİT OLALIM'

MHP lideri partisinin 2019'da 'kilit parti' olacağı iddiaları ile ilgili olarak, "Kapı yok ki ortada kilit olalım" yanıtını verdi.

'AKŞENER'İN PARTİSİNİ GEREKİRSE YORUMLARIZ'

Meral Akşener'in yeni parti hazırlığı için Bahçeli, "Ne yapacaklar görmek istiyoruz, gerekirse yorumlarız" açıklamasında bulundu.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 19:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER