Başkan Altuğ’dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, TBMM'nin kuruluşunun 102. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Başkan Altuğ’dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Başkan Altuğ yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının var olma savaşları içinde egemenliğini ilân ettiği 23 Nisan 1920 günü, Cumhuriyet yolunda atılmış en büyük adımdır. Bağımsızlık ve egemenlik vazgeçilmez değerlerimizdir. Bu anlamda 23 Nisan Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, milletin bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir.

Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram 23 Nisan, Atatürk’ün, çocuklara duyduğu güvenin ve sevginin emsalsiz bir göstergesidir. Çocuklar, geleceğimizin mimarı, dünyanın nefesidir. Yarın bayrağı devralacak olan çocuklarımızın, sürekli gelişme, kalkınma ve ülkemizi en ön sıralarda tutma hedefine kararlılıkla yürüyeceklerine olan inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu eşsiz vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm gazi ve şehitlerimizi minnet ve rahmet ile yad ediyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” ifadesinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER