Başkan Yüce, basın mensuplarıyla buluştu

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluşan Başkan Ekrem Yüce, “Gündüz gece demeden toplumun bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi adına canla başla çalışan başta Sakarya yerel basını olmak üzere tüm basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Sakarya güçlü bir şekilde gelecek yürüyüşünü sürdürürken, basın mensuplarımız da bu yürüyüşe önemli katkı sağlıyor” dedi.

Başkan Yüce, basın mensuplarıyla buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle Sakarya’nın yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Ekrem Yüce’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Basın İlan Kurumu İl Müdürü İbrahim Çorbacı, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Yücel Velioğlu, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Müjdat Çetin, RATED Başkanı Remzi Adıyaman, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile davetliler katıldı.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun

Programa katılan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı ve sesi olan basın, kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmektedir. Çağdaş dünyanın en temel insan haklarından olan, haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan basın, gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının oluşumuna katkıda bulunmaktadır” dedi.

Projelerimizi hemşehrilerimize basın ile ulaştırıyoruz

Basın mensuplarının vatandaşların doğru bilgiye ulaşması için gayretle çalıştığını ifade eden Yüce, “Her gün yeni teknolojik gelişmelerin yaşandığı, değişim ve dinamizmin kaçınılmaz olduğu bu dönemde yaptığınız iş daha da bir önem kazanıyor. Günümüz dünyasında doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmak gittikçe zorlaşmasına rağmen sizlerin doğru ve güvenilir bilgi için verdiğiniz çaba ve gayretleri göz ardı etmek mümkün değildir. Büyükşehir Belediyesi olarak gündüz gece çalışıp şehrimiz için ürettiğimiz projeleri ve hizmetleri sizlerin sayesinde hemşehrilerimize ulaştırıyoruz. Yaptığımız her hizmette her açılışta sizleri yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Tebrik ve başarı temennisi

Yüce, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Gazetelerde, radyo ve televizyonlarda çalışan tüm arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum. Mesleklerini icra ederken hayatını kaybeden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyorum. Gündüz gece demeden toplumun bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi adına canla başla çalışan başta Sakarya yerel basını olmak üzere tüm basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER