TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

Geçtiğimiz günlerde HDP’li vekil Garo Paylan, Ermeni tehcirinin soykırım olarak kabul edilmesi için meclise yasa teklifi verdi.

Teklif meclis başkanı tarafından işleme alınmadan sahibine iade edildi. Basına çıkan haberler sonrası bu Ermeni vekile ciddi tepkiler oluştu. 

Ancak bu iş burada kalmamalıdır! 

Bu tehcir artığının vekilliğinin düşürülmesi ve sınır dışı edilmesi, ibreti alem için şarttır!

HDP’lilerle ağaç diken, türkü çağıran, tiyatro seyreden, kahvaltı planı yapan ve bunca ihanete rağmen hala gizli kapaklı iş tutanların milletin vicdanından kovulması da artık elzemdir.

Arpası fazla gelen, dönüp dolaşıp milletimize saldırıyor.

Dili, dini, cinsi fark etmez Türk yurdunda Türk milletine saygısızlık edenlerin bir gün daha bu sınırlar içinde tutulmaması gereklidir.

Bu konuda tavrımız, Yunan işgali sırasında İngiliz Associated Press gazetesi muhabirine: 

Yıllarca savaşmak zorunda olsak bile Yunanlıları, Anadolu’dan çıkarmaya kesin olarak karar verdik. Türkiye Türklerindir diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Osmanlı Devleti birinci Dünya Savaşı’nda birçok cephede savaşırken, devlete kastedenleri tehcir ederek, Anadolu’yu kurtaran Enver, Talat ve Cemal Paşalar gibi net olmalıdır.

Tereddüt ettiğimiz an biteriz!

Türkiye Türklerindir!

Bu arada DEVA partisinin başındaki Ali Babacan, 24 Nisan günü sosyal medya üzerinden HDP'li vekille paralel bir açıklama yaptı. Aynen aktarıyorum:

"Geçmişte yaşanan acıların faili biz değiliz. Hepimiz, karşılıklı anlayış çerçevesinde birbirinin yarasını sarmaya çalışan Anadolu insanları olmalıyız. Bu vesileyle, Ermeni halkının bugün derinden hissettiği acıyı anlıyor, 1915’te hayatını kaybeden Osmanlı Ermenilerini anıyorum."

Bu açıklama gösteriyor ki altılı masanın altı da üstü de ihanetle doludur.

Türkiye haritası ortada, biri aşağıdan çekiyor biri yukarıdan. BOP başkanı adayları ise masada poz verirken, Türkiye başta olmak üzere Ortadoğu ile ilgili projelerin ihalesi hangimize verilecek noktasında heyecan içinde bekliyorlar.  

Bir yandan da ABD başkanı Biden’in 24 Nisan’da kullandığı “soykırım” ifadesini kınamayı unutmuyorlar.

Ey siyasi ahlaktan bahseden masa sakinleri, ABD başkanına kadar masanın altındaki HDP’nin vekiline neden bir kınama yapmıyorsunuz?

Hadi onunla iş birliği ortaya çıkmasın diye bir laf edemediniz, devletimizin geçmişinden utanan Babacan’ın ABD başkanından aşağıda kalmayan, hatta daha da alçakta kalan açıklamalarına neden bir tepki vermiyorsunuz?

FETÖ ile kol kola çalıştığı şahsi geçmişinden utanmayıp, milletimizin geçmişinden utanan Babacan gibi, siz de utanç içerisinde misiniz?

Biz sizin gelmişinizi, geçmişinizi, geleceğinizi biliyoruz!

Sizde bilin ki Türkiye Türklerindir!

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.