İlim Yayma Cemiyetinden yetimlere destek

Sakarya İlim Yayma Cemiyeti Halime Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu tarafından gerçekleştirilen İHH yetim kampanyasına tüm öğrenciler katılarak desteklerini sağladılar.

İlim Yayma Cemiyetinden yetimlere destek

İlim Yayma Cemiyeti Yurt bahçesinde gerçekleştirilen programda, elde edilen geliri İHH yetim sponsorluğuna bağışlamak üzere çay saati düzenlendi. Her ay farklı bir konseptle devam etmesi hedeflenen bu proje, öğrencilerimiz ve katılan diğer misafirlerimiz tarafından ilgi ve hassasiyetle karşılandı.

Gönüllü öğrencilerimizle projenin detaylarını konuşup planlama yaptıktan sonra çalışmalara başlandı. Yurt bahçesini konsepte uygun hale getirdikten sonra öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli yiyecekler satışa sunuldu. Açılış konuşmasını gerçekleştiren, İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şube Başkanı Sn. Dr. Recep KILIÇ “Ailelerini kaybeden, sahipsiz ve korumasız kalan yetimleri hatırlamak için bir fırsat günü. Günümüzde Çoğu İslam coğrafyası üzerinde bulunan zulüm ve gözyaşının mağduru olan çocuklarımızın sayısı her geçen gün artmaya devam etmekte. Siz değerli öğrencilerimizin bu hassasiyete sahip olduğunu görmek bizleri ve ümmeti ziyadesiyle memnun etmektedir.“ dedi.

Programa ev sahipliği yapan, Yurt Müdiresi Özlem KILIÇ konuşmasında “ Çok güzel bir iş çıkardınız arkadaşlar, proje sahiplerine teşekkür ederiz buna bizleri de ortak ettiğiniz için, teşekkür ederiz.” dedi.

Öğrenciler tarafından hazırlanıp, sunulan ve yurt tarafından desteklenip hayata geçirilen bu proje, tüm geliri İHH sponsorluğu kapsamında yetim öğrencilere bağışlandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER