İyi Parti İl Başkanından Olay Paylaşım(!)

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan'ın sosyal medya hesabından yaptığı olay paylaşım dikkat çekti.

İyi Parti İl Başkanından Olay Paylaşım(!)

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan yaptığı paylaşımda İsmail Korkmaz adlı kişinin MHP Geyve eski İlçe Başkanı olduğunu ve İyi Partiye üye olduğunu açıkladı. Fakat bunun üzerinden MHP Geyve İlçe Başkanı Murat Çakmak açıklama yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi Geyve İlçe Başkanı Murat Çakmak açıklamasında; 

"ÜYELERİMİZİN VE KAMUOYUNUN DİKKATİNE

3 OCAK 2022 Tarihinde İP Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, twitter hesabı üzerinden MHP Geyve eski İlçe Başkanı olarak tanıtılan İsmail Korkmaz'ın İP'e üyeliğinin gerçekleştiğini paylaşmıştır.

İsmail Korkmaz MHP Geyve İlce teşkilatı ya da herhangi bir ilçe teşkilatında hiçbir zaman ilçe başkanlığı görevinde bulunmamıştır.

Kendisi Şubat 2021'de MHP üyeliğinden istifa etmiş akabinde Nisan ayinda AK Partiye üye olmuştur. Yaklaşık 2 ay AK parti üyesi olarak kalıp 27 Haziran 2021'de AK parti üyeliğinden istifa etmiştir. 

Eski MHP İlçe Başkanı olarak tanıtılan bu kişinin partimizle herhangi bir ilişiği kalmamıştır.

İP İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan'ın yapmış olduğu gerçek dışı paylaşım siyasi etiğe hiçbir şekilde yakışmamıştır.

KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYRULUR.

Mhp Geyve İlçe Başkanı Murat Çakmak"

ifadelerinde bulundu.
Bunun üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar'da sosyal medya hesaplarından manidar bir paylaşımda bulundu. MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar'ın paylaşımı;

"Siyaset her şeyden önce hakikati hakkaniyetle ve edeple savunarak millete hizmet etme iradesini oraya koymaktır. Yalan üzerine kurulan siyaset ise millet iradesini sömürerek şahsi ikbalinin peşinde koşanların ifşası açısından önemlidir. Türk milliyetçilerinin siyaset anlayışında millet iradesini sakatlayacak riya ve yalana yer olmadığı gibi milliyetçi iradeyi lekeleyen gafillere de yer yoktur. Ne yazık ki bu hassasiyet muhalif siyasi yapılarca anlaşılmak istenmemektedir. Bu anlamama halindeki ısrar neticesinde Bozkurt’un beğenmediğini çakallar kapışır hale gelmekte, bu da siyasi hayatımızın yozlaşmasına ve millet iradesini temsile talip olanların lekelenmesine sebep olmaktadır."

Yaptığı paylaşımla büyük bir gafa imza atan İP İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan bakalım nasıl bir açıklama yapacak.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2022, 22:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER