Kazan’a tepkiler çığ gibi

Sakarya Barosu eski başkanı Zafer Kazan'ın HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile görüşmesine bir tepki de AK Parti İl Başkanı Yunus Tever gösterdi.

Kazan’a tepkiler çığ gibi

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Zafer Kazan’a Demirtaş ziyareti nedeniyle tepki gösterdi. Başkan Tever konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: 

“Sakarya Eski Baro Başkanı ve Millet İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayının; terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’nin eş genel başkanlığını yapmış ve şu anda terör örgütü adına suç işlemek suçlamalarıyla tutuklu bulunan Demirtaş’ı ziyaret etmesi bizleri şaşırtmadı. Belediye Başkan Adaylığı sürecinde HDP’li Meclis Üyesi Adayı ile birlikte kol kola yürüyen, adliye koridorlarında terör örgütü marşı ile kutlamalar yapan Kazan’ın terör seviciliğini ve güzellemelerini zaten yakından biliyorduk. Kazan, bu ziyaretiyle de terör destekçiliğini açıkça tasdiklemiş oldu. Bölücü terör örgütü destekçisi ve sempatizanının, Sakarya gibi milli değerlerimizin üstün tutulduğu bir şehirde siyaset yapmaya çalışıyor olması CHP’ye oy veren hemşehrilerimize ihanettir. Yazıklar olsun! Sırtını terör örgütlerine dayayanlar ile yol yürüyenler ve şehit ailelerimize sövenler şunu iyi bilmelidir ki halkımız bütün gerçekleri görüyor ve biliyor: Selahattin Demirtaş teröristtir. Saz çalsa da, türkü söylese de, kitap yazsa da, avukat olsa da teröristtir.” 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER