Kültür ve Sanatın Kalbi Adapazarı’nda Atacak

Adapazarı Belediyesi kültür sanat sezonu, 1 Ekim Cuma Günü, tecrübeli spor adamı Yılmaz Vural’ın katılacağı söyleşi ve imza günüyle başlıyor. Başkan Mutlu Işıksu, “Kültür ve sanatta Adapazarı’mıza değer katacak yetkin isimlerle ve birbirinden nitelikli etkinliklerle hemşehrilerimizle buluşacağız. Yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizi etkinliklerimize bekliyoruz.” dedi.

Kültür ve Sanatın Kalbi Adapazarı’nda Atacak

İlk Konuk Yılmaz Vural

Adapazarı Belediyesi Kültür Sanat sezonunu tecrübeli spor adamı Yılmaz Vural’ın katılacağı söyleşi ve imza günüyle başlatıyor. Adapazarı doğumlu olan tecrübeli antrenör, sevenleri için kendisiyle gerçekleşmiş söyleşi formatındaki “İnadım İnat” isimli eserini imzalayacak. Adapazarı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşecek etkinlik, 1 Ekim Cuma günü 18.00’da başlayacak.

Ekim Takviminde 20 Etkinlik

Nitelikli kültür sanat etkinliklerini her ay düzenli bir şekilde Adapazarlıların beğenisine sunmayı hedefleyen Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, söyleşi, imza günü, hasbihal, sergi, çocuk ve yetişkin tiyatroları, tarih buluşmaları, konserler ve workshoplar gibi 20 farklı etkinliğe imza atacak. Etkinliklere tüm kültür sanat dostlarını davet eden Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “Şehrin kalbi Adapazarı’mızı her alanda hedeflerine ulaştırmak için yoğun gayret içerisindeyiz. Covid-19 salgını nedeniyle ara verdiğimiz etkinliklerimizi yeni sezonda hemşehrilerimizin beğenisine sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Ekim ayı itibariyle kültür sanat sezonumuzu açıyor, salgın tedbirleriyle gerçekleştireceğimiz etkinliklerimize tüm kültür ve sanat dostlarını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER