MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta: "Türklük ve Türkçülük Kafatasçılık Değildir"

MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta 3 Mayıs Türkçülük Günü münasebetiyle ilgili bir açıklama yaptı.

MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta: "Türklük ve Türkçülük Kafatasçılık Değildir"

MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta'nın 3 Mayıs Türkçülük Günü münasebetiyle yaptığı açıklama şu şekilde:

"Kafirle çatışmayı göze alan Müslümana Türk denir." diyor İsmet Özel...

İnsanlık tarihiyle birlikte paralel başlayan Türk tarihinde her devirde çatışacak bir kafir güruh var olmuştur. Oğuz Kağan'dan Atilla'ya, Bilge Kağan'dan Sultan Alparslan'a, "Türklük Şuuru" da her devirde var olan bu "Zalim" aynı zamanda "kafir" güruhla çatışmanın farziyetiyle filizlenmiştir.

Türklük asla sığ bir "kafatasçılık" fikriyle sınırlandırılamaz. Türklük; dil-din-ırk-renk ayrımı yapmadan mazlumdan, garip gurebadan yana tavır almaktır. Türk'ün hakim olduğu coğrafyalarda "yalancı cennet" misali bir hayat süregelinmiştir. Türk'ün dünyaya bakışı "Aleme nizam ve ilay-ı kelimetullah'ın" şaşmaz adaletinin tecellisiyle izah edilebilir. Bir dönem yağma ve talancılar, bir dönem zorbalar, bir dönem haçlılar, bir dönem Bizanslılar, bir dönem "tek dişi kalmış canavarlar" Türk'ün çatışma alanına  dahil olmuşlar ve gerektiği şekilde hakkettikleri karşılığı da bazen Oğuz Kağan'ın hiddetinden, bazen Atilla'nın kırbacından, bazen Sultan Alparslan'ın merhametinden, bazen de Fatih Sultan Mehmet'in ferasetinden paylarına düşenleri almışlardır.

Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali bu "kafir güruh" her daim fırsat kollamakta ve intikam için Türk'e diş bilemektedir.

1944 yılında başta merhum Nihal Atsız Bey'in ve cennet mekan Başbuğ Alparslan Türkeş Bey'in önderliklerinde Türkiye Cumhuriyeti'ni sindirmeye ve söndürmeye dönük

"Kafir" saldırılarına karşı gösterilen kahramanca direnişin  sembolü olarak adlandırılan 3 Mayıs Türkçülük günü bu zaviyeden bakıldığında Çanakkale'de ve nihayetinde Karabağ'da Türk'ün "sakinleştiren" yumruğunu yiyenlere de bir hatırlatmadır. Bu bayrak bugün de Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in düşünce dünyasında dalgalanmaktadır.

Unutulmamalıdır ki; Vakainüvisler insanlık var oldukça bu minvalde Türklük ve Türkçülük  şuurunu kaydetmek zorunda kalacaklardır.  En son Türk en son Müslüman Türk kalana kadar yeryüzü mazlumları için umut hep var olacaktır.

Bu iman ve itikatla 3 Mayıs Türkçülük gününü tebrik ederim.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2021, 10:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER