MHP Arifiye İlçe Başkanı Ferit Şekerli'den 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Arifiye İlçe Başkanı Ferit Şekerli 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama mesajı yayımladı.

MHP Arifiye İlçe Başkanı Ferit Şekerli'den 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

MHP Arifiye İlçe Başkanı Ferit Şekerli mesajında;

‘’Öğretmenler! Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.’’- M. Kemal Atatürk.
Şüphesiz ki eğitim; bir ülkenin bugününü ve geleceğini şekillendiren en önemli unsurların başında gelmektedir.
Yeni nesillere ve geleceğe yol gösteren Öğretmenlik; sabır, özveri ve emek isteyen, bedeli hiçbir karşılık ile ödenmeyecek olan saygı dolu bir meslektir.
Eğitim öğretim sistemimizin temel yapı taşlarının başında gelen emektar öğretmenlerimiz; gelecek nesiller için aydınlık birer umut ışığı, çalışkan bir fedakârlık timsalidir.
Cehaletin en keskin kılıcı olan eğitim; bir bireyin geleceğinin şekillenmesinde oldukça önemli rol oynamakta, topluma rehber niteliği taşımaktadır.
Eğitmeyi ve öğretmeyi ideal olarak benimseyerek; bizleri geleceğe en donanımlı şekilde yetiştiren ve bilgi dağarcığımızı geliştiren tüm öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Görevini icra ederken her türlü emeği gözeten, gecesini gündüzüne katarak sonsuz bir fedakârlık gösteren tüm saygıdeğer öğretmenlerimizin değerini sadece bir gün değil, her gün gözetiyoruz.
Özellikle tüm dünyanın mücadele ettiği pandemi sürecinin zor şartlarında dahi, eğitime ara vermeyip her türlü fırsatı değerlendirerek; öğrenme, düşünme, araştırma ve sorgulama yetisini kazandırmaya gayret gösteren tüm öğretmenlerimize sonsuz minnetimizi sunuyoruz.
Her şeyden önce; sınıf ve ırk ayrımının gözetilmediği evrensel değerler çerçevesinde bireylerin iyi bir insan olarak yetişmesinde öncü olmaları sebebiyle tüm eğitimcileri saygı ve minnetle, hayatını kaybetmiş şehit öğretmenlerimizi ise rahmetle yâd ediyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun!" ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2021, 09:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER