MHP Arifiye İlçe Başkanı Ferit Şekerli'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Arifiye İlçe Başkanı Ferit Şekerli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

MHP Arifiye İlçe Başkanı Ferit Şekerli'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

MHP Arifiye İlçe Başkanı Ferit Şekerli mesajında;
"Cumhuriyet yalnızca bir idare biçimi değil, aynı zamanda koskoca bir ulusun yeniden diriliş hikâyesidir. Türk Milleti’nin yeniden ayakları üzerinde yükselmesinin en güzel timsalidir. 
Köklü gücümüzü tarihimizden alarak; 98. Yıldönümünü kutladığımız bu şanlı zafer, egemenlik ve bağımsızlık mücadelemizin sönmeyen meşalesi niteliğini taşımaktadır.
İstiklal harbimizi zaferle sonuçlandırarak Türkiye Cumhuriyeti’nin resmen kurulduğu 29 Ekim, Ulu Önder M. Kemal Atatürk ve Türk Milleti’nin canından aziz bildiği vatan topraklarını kahramanca sahiplenmesi ile kazanılmış gurur dolu bir bayramdır.
Bizler de üstümüze düşen görevlerin bilincinde olarak bizlere emanet edilen cumhuriyet meşalesini ilk günkü coşku ve heyecanla taşıyor, bölgesel ve küresel anlamda her geçen gün çok daha güçlü bir Türkiye için daima çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz.
Daima bağımsız Cumhuriyet bilincini taşıyor, bağlı olduğumuz değerleri ve gelenekleri sonsuz bir saygı ile benimseyerek yaşamaya özen gösteriyoruz.
Dış mihraklara karşı daima bir bütün olmayı hedeflemeyi ilke ediniyor, her türlü zorlu engele karşı birliğimizi ve dirliğimizi koruyoruz.
Bu anlamlı ve coşku dolu günün vesilesiyle Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyor, istiklal harbimizi zafere taşıyan bu anlamlı meşaleyi, gelecek nesillere de dimdik ve parlak bir biçimde aktarmayı hedefliyoruz. 
Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; bağımsızlık mücadelemizin tüm gazi ve şehitlerini rahmet ve saygıyla anıyor, tüm Türk Milleti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutluyorum!" ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER