Sakarya Üniversitesi Türkiye'deki başarısıyla gururlanıyor

Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) yayımladığı “Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu 2021”e göre Sakarya Üniversitesi, sekiz farklı göstergede ve 4 temel hizmet alanının tamamında Türkiye genelinde ilk 5’te yer aldı.

Sakarya Üniversitesi Türkiye'deki başarısıyla gururlanıyor

Yükseköğretim Kurulunun üniversitelerin performansını değerlendirdiği “Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu 2021”de en başarılı üniversitelere ilişkin veriler paylaşıldı. Sakarya Üniversitesi, dört farklı kategorideki sekiz göstergede Türkiye’de ilk 5’te yer aldı. Kurum dışı bağımsız kuruluşlarca eğitim programlarının değerlendirilmesini kalite kültürünün önemli bir parçası olarak gören Sakarya Üniversitesi, YÖK’ün yayımladığı raporda akredite program sayısında 37 akredite programı ile devlet üniversiteleri arasında birinci sırada yer aldı.

SAÜ Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğü'nün çalışmaları da YÖK'ün raporunda ilk sıralarda yer aldı. Geçtiğimiz yıl kariyer merkezinin 315 faaliyette bulunmasıyla, Sakarya Üniversitesi kariyer faaliyetleri sıralamasında üçüncü sıraya yerleşti. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER