Tekin Müzik Serdivan'da ikinci şubesini açtı

Sakarya’da müzik aletlerinin satışı ve müzik kursu alanında önde gelen firmalarından Tekin Müzik ikinci atölyesini Serdivan’da açtı.

Tekin Müzik Serdivan'da ikinci şubesini açtı

Müzisyen Mustafa Tekin’in öncülüğünde her yaştan insanımıza müziği sevdiren Tekin Müzik profesyonel ve tecrübeli kadrosuyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Müzik eğitiminin yanı sıra her türlü müzik aletinin satışının da yapıldığı Tekin Müziğin Serdivan Atölyesi kalabalık sanatseverin katılımıyla açıldı. Ayrıca açılışta yetişkin müzik severleri mest edecek "enstrümantal şovlar", çocukları neşelendirecek "Gönül Yeprem ile Çocuk Konseri" gerçekleşti.

Tekin Müzik Serdivan şubesinin açılış kurdelesini Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Harun Toçoğlu birlikte kesti. Tekin Müzik Serdivan Şubesinin 780 metrekarelik geniş alanıyla Sakarya’nın ve Doğu Marmara’nın en büyük müzik mağazası olduğunu belirten Mustafa Tekin, şehrimizde birçok kültürel etkinliğe katkı sunmakla birlikte sanatsal tüm faaliyetleri desteklediklerini ifade etti. Açılışlarına katılan müzikseverlere teşekkür eden Tekin Müzik çalışanları “Şehrin Müzik Mağazası ve Atölyesi ” sözüyle şehrimizin zengin müzik kültürüne hizmet etmekten onur duyacaklarını dile getirdiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER