Ülkü Ocakları'ndan yangınzedeler için yardım kampanyası!

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, ülkemizin çeşitli noktalarında devam eden yangınlarda zarar gören vatandaşlarımız için yardım kampanyası düzenliyor.

Ülkü Ocakları'ndan yangınzedeler için yardım kampanyası!

Türkiye'nin çeşitli noktalarında devam eden yangınlara müdahale sürüyor. Yangınlarda zarar gören ve mağdur olan vatandaşlarımız için ülkemizin dört bir yanından yardımlar gelmeye devam ediyor. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı bugün yangınzedeler için kapsamlı bir yardım kampanyası başlattığını duyurdu.

''Yaralarımızı hep beraber sarmaya el uzatıyoruz.''

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'da, sosyal medya hesapları üzerinden kampanyayı duyurdu. Kampanyaya ilk yardımı yapan Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçeli oldu. Yıldırım paylaşımlarında kampanyayı şu sözlerle ifade etti: ''Yangınzedeler için yardım kampanyamızı başlatıyor, yaralarımızı hep beraber sarmaya el uzatıyoruz. Başlatmış olduğumuz kampanyaya ilk yardımı yapan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye teşekkür ederiz. Cenab-ı Allah varlığını Türk milletinin başından eksik etmesin.''

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2021, 16:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER