Vali Çetin Oktay Kaldırım Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü Sebebiyle Kutlama Mesajı Yayınladı

Vali Çetin Oktay Kaldırım Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü Sebebiyle Kutlama Mesajı Yayınladı

Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın 10 Nisan Polis Günü Kutlama Mesajı;

“Ülkemizde huzur ve güvenin teminatı olan, devletimizin bekası, kamu düzeninin tesisi ve her türlü tehdide karşı halkımızın can ve mal güvenliğinin temini için fedakârca çalışarak olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatımızın 176’ncı kuruluş yıl dönümünde, polisimizin haklı gurur ve heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Kurulduğu günden itibaren gücünü halktan ve kanunlardan alan, ülkemizin huzur ve güvenliği için olağanüstü gayretler sergileyen, toplumun güvenini ve takdirini toplayan Emniyet Teşkilatımız, mesai mefhumu gözetmeksizin almış olduğu bu kutsal görevi ifa ederken vatan sevgisiyle mümeyyiz, duyarlı ve vatandaş merkezli hizmet anlayışıyla toplumun beklenti, ihtiyaç ve taleplerini de dikkate alarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Her alanda olduğu gibi özellikle son bir yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde olduğu gibi ilimizde de büyük bir mücadele verdiğimiz salgın hastalıkla mücadelede Türk Polis Teşkilatı, yine üzerine düşen görevleri fazlasıyla yerine getirmeye devam etmektedir.

Asayiş ve önleme faaliyetlerinin yanı sıra; salgınla birlikte denetim ve bilgilendirme alanlarında Jandarma teşkilatımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimiz, STK’larımızla koordineli olarak büyük bir özveriyle görev yapan Türk Polisinin, bundan sonra da yine aynı azim, kararlılık ve yüksek vazife şuuru ile çalışmalarına devam edeceklerine yürekten inanıyorum.

Hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan ve mesai mefhumu gözetmeden her alanda önemli görevler ifa eden Emniyet Teşkilatımız, duyarlı ve vatan sevdası ile dolu halkımızla el ele vererek Sakarya’mızın daima bir huzur coğrafyası olmasında büyük rol oynamıştır.

İlimizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Mensuplarının 10 Nisan Polis Günü’nü içtenlikle kutluyor, aile bireyleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar temenni ediyorum. Vatan, millet ve bayrağı uğruna canlarını feda ederek şehit olan tüm emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ve emeklilerimize esenlikler diliyorum. "

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER