Yazar Erdem Yılmaz, Başkan Şekerli'ye Kitap Hediye Etti

"Türkiye Tarihi Hakkında Görüşler" adlı kitabın yazarı Erdem Yılmaz, Başkan Ferit Şekerli'yi ziyaret ederek kitabını hediye etti.

Yazar Erdem Yılmaz, Başkan Şekerli'ye Kitap Hediye Etti

Geçtiğimiz günlerde "Türkiye Tarihi Hakkında Görüşler" adlı kitabı çıkan Arifiye Ülkü Ocakları Eğitim Birim Başkanı Erdem Yılmaz, MHP Arifiye İlçe Teşkilat Başkanı Ferit Şekerli'yi ziyaret etti.

 

Yazar Yılmaz,  Başkan Şekerli'ye Türk ve Türkiye Hakkında Araştırmaları sonucu yazar, düşünür ve liderlerin görüşlerinin derlendiği kitabını hediye ederek, kitap hakkında bilgi verdi.

 

Yazar Yılmaz ile sohbet eden Başkan Şekerli, hediye kitap için teşekkür ve tebrik ederek, “Milli ve manevi değerlerimiz ancak tarihimizi doğru bilip sahip çıktığımızda kıymetlidir. Türk milleti kendi tarihini bilmek ve muhafaza etmek zorundadır. Bu kitabın bizlere ve yetişen yeni nesle ışık tutacağına inanıyorum. Bu zor şartlar altında bu kitabı hazırlamak özverili bir davranış. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

Yazar Yılmaz da kitabını çeşitli kaynaklardan yararlanarak hazırladığını ve gelecek nesiller için iyi bir kaynakça olmasını istediğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2021, 15:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER