SUBÜ İletişim Topluluğu , “Askıda İftar “ da buluştu

Pandemi nedeniyle ara verilen askıda iftarın bu yılki ev sahipliğini Sakarya Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği (SASÇED )yaptı .

SUBÜ İletişim Topluluğu , “Askıda İftar “ da buluştu

SUBÜ  ve SAÜ ‘nün , medya ve iletişim , halkla ilişkiler, basın yayın , resim , konservatuvar bölümü öğrencilerinin mentörler ve hocalarıyla birlikteliği görülmeye değerdi . 
Davete SASÇED yönetim kurulunun yanı sıra, SAÜ İşletme Fakültesi öğretim üyeleri  Prof. Dr. Nilgün Sarıkaya , Prof. Dr. Sima Nart , Öğr. Gör. Servet Sezgin , gazeteci Saadet Tezkorkut ve vitray sanatçısı Tuba Tünay da katıldı . 
Konya, Ağrı , İzmir , Adıyaman gibi uzak  illerden şehrimize okumaya gelen gençlere iftardan sonra  dernek yönetim kurulu başkanı Mahmure Çolak ve  dernek yönetimi , diş kirası kitaplar hediye etti. 
Konservatuvar öğrencisi Emine Tuldari ‘nin ney dinletisinden sonra , davetliler ,Öğr . Gör. Zuhal Erol ‘dan Tuz Tanesi masalını dinleyerek çocukluklarına gitti. 
Pandemide özveriyle çalışan sağlık emekçilerinin hakkının ödenmeyeceni vurgulayarak konuşmasına başlayan Zuhal Erol , gecenin bağışçılarına ve derneğe teşekkür etti. 
“Sevgili öğrencilerimin bu şehirden iyi insanları tanıyarak ve güzel anılarla ayrılmasını ve bu günlerini gülümseyerek hatırlamalarını istiyorum “ diyen Erol , etkinliklerde gençleri yalnız bırakmayan mentörlere  de teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER