Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanlığı'ndan anlamlı gece

Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanlığı ‘’Milliyetçi Türkiye’den Turan’a, Dilde, Fikir de İşte Birlik Gecesi’’ düzenledi.

Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanlığı'ndan anlamlı gece

Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz öncülüğünde Hendek Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen geceye;  MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekilli Muhammed Levent Bülbül, Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Düzce MHP İl Başkan Yardımcısı Cem Doğan, Celebi Zafer Ünal, MHP İlçe Başkanları ve Ülkü Ocakları da katılım sağladı.

23 Ekim cumartesi günü Hendek Yeni Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Milliyetçi Türkiye’den Turan’a, Dilde, Fikir de İşte Birlik Gecesi’nde Ülkücü Sanatçı Ali Kınık ve İlyas Öztürk sahne aldı. Pandemi şartları göz önünde bulundurularak düzenlenen geceye vatandaşlar HES kodu ile giriş yaptı.

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekilli Muhammed Levent Bülbül ”Ankara Milletvekilimiz Sn.Nevin Taşlıçay ve İstanbul Milletvekilimiz Sn.Arzu Erdem ile Hendek Ülkü Ocaklarımızın düzenlediği geceye katıldık. Emeği geçenlere ve gecede sahne alan değerli sanatçılarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2021, 17:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER