Adapazarı Belediyesi, muhtarlar ve gazeteciler kan bağışladı

Adapazarı Belediyesi, Sakarya Muhtarlar Federasyonu ile Sakarya Gazeteciler Cemiyeti'nin başkanları ve üyeleri Kızılay'a kan bağışında bulundu

Adapazarı Belediyesi, muhtarlar ve gazeteciler kan bağışladı

Adapazarı Belediyesinden yapılan açıklamada, Başkan Mutlu Işıksu, başkan yardımcıları Hilmi Kızılcık ve Fatih Çelikel ile belediye meclis üyeleri, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve muhtarlar, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ve gazeteciler, Adapazarı Belediyesi önünde yer alan kan bağışı noktasına gelerek kan verdi.

VATANDAŞLARA DAVET

Başkan Işıksu, kan bağışı sonrası yaptığı açıklamada, "Kızılay’ın kan stoklarını artırarak, gelen taleplere cevap verebilmesi adına, bizler de Meclis üyelerimiz, Muhtarlar Federasyonu ve Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile bağışta bulunduk. Tüm vatandaşlarımızı, belediyemiz önünde bulunan kan bağışı noktasına gelerek kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

KIZILAY'DAN TEŞEKKÜR

Türk Kızılay Sakarya Şube Başkanı Zahit Tiryaki de Başkan Işıksu ve katılımcılara teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Salgın döneminde kan stoklarımızı artırmak adına çeşitli paydaşlarla kan bağışı kampanyaları düzenliyoruz. Bugün Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’nun destekleriyle, Muhtarlar Federasyonu ve Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle önemli bir etkinlik gerçekleştirdik. Örnek davranışları için tüm paydaşlarımıza ve bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER