Büyükşehir 7/24 telefonun ucunda: 14 ayda 170 bin sorun çözüm buldu

Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası son 14 aylık raporları kamuoyuna paylaştı. 14 aylık dönemde Çözüm Masasına vatandaşlardan gelen toplam 170 bin 514 istek, öneri ve talep çözüme ulaştırıldı. Yaşadıkları sorunları bu hatta ulaştıran binlerce vatandaş, almak istediği hizmete kısa sürede ulaştı, problemlerini ise hızlıca aştı.

Büyükşehir 7/24 telefonun ucunda: 14 ayda 170 bin sorun çözüm buldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bilgi Edinme ve Çözüm Masası Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çözüm Masası son 14 aylık raporları kamuoyuna paylaştı. Yapılan açıklamada, Alo 153 Çözüm Masası’nın son 14 aylık dönemde vatandaşlardan gelen toplam 170 bin 514 istek, öneri ve talepleri çözüme ulaştırıldığına vurgu yapıldı. Binlerce kişi, çözüm için çalışan bu ekip sayesinde arzu ettiği hizmetten en hızlı şekilde faydalandı, yaşadığı sorunları da süratle aştı. Telefonun ucunda tüm çağrılara saniyeler içinde cevap veren Alo 153 hizmeti, son dönemde en çok memnuniyet oluşturan hizmetlerden bir tanesi oldu.

7 gün 24 saat esaslı çalışma
Çözüm Masası’ndan yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın istek, öneri ve taleplerini çözüme ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 7 gün 24 saat esasına dayalı olarak yürütmekte olduğumuz çalışmalarımızda vatandaşlarımızdan gelen çağrıları özenle dinliyor, sorunun hızlı bir şekilde çözüme ulaşması için ilgili birimlere ulaştırıyoruz. Sorunun çözümü noktasında da takip yaparak vatandaşımıza geri bildirim gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Çözüm Masası birimimiz son 14 aylık dönemde vatandaşlardan gelen 170 bin 514 istek, öneri ve talepleri çözüme ulaştırdı. Vatandaşlara sorunlarının çözümünde de yol göstericilik yapan birimimiz, 7 gün 24 saat Sakaryalılar için görev başında olmaya devam edecektir” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER