Büyükşehir güvenli bir ulaşım için 7/24 sahada

Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve tüm ilçelerde güzergâhları gösteren tabelaları, güvenlik aynaları ve yön tabelalarını yenileyerek güvenli ulaşım için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Büyükşehir güvenli bir ulaşım için 7/24 sahada

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimleri, 7 gün 24 saat sahada vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için çalışıyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi’ne (Yol-Bak) bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin merkezinde ve tüm ilçelerinde son günlerde yoğun bir mesai harcıyor. Güvenli ve rahat bir ulaşım için projelerini tek tek hayata geçiren ve kentin ulaşım ağını güçlendiren Büyükşehir, yollardaki tüm görsel malzemeleri yeniliyor. Şehir merkezinde ve ilçelerde cadde, sokak, hastane, mahalle, ilçe ve birçok noktayı işaret eden tabelalar değiştiriliyor.


Ulaşımda öncü şehir olmak için
Mahalle yollarında ve ana güzergâhlardaki yön işaretleri de sil baştan hazırlanıyor. Bunların yanında güvenli bir ulaşım için hazırlanan, kazaların ve olumsuzlukların önlenmesini amaçlayan sokak aynaları da tamamen yenileniyor. Yol-Bak’tan yapılan açıklamada, “Sakarya’mızda vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması, tüm arterlerde en rahat şekilde yolculuk yapabilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başlatılan son çalışmayla tüm tabela, yön işaretleri ve aynaları yeniliyoruz. Ulaşımda öncü şehir olmak için ekiplerimiz 7/24 görev başında, gayretle çalışmaya devam ediyor” denildi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER