Büyükşehir’in yardım tırları dualarla uğurlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ramazan ayı öncesi hazırlanan erzak kolilerinin olduğu yardım tırlarını Demokrasi Meydanı’ndan uğurladı. Yüce, “İsmini vermek istemeyen hayırseverlerin de desteğiyle topladığımız yardımlarımız inşallah mazlumların yüzünü güldürür” dedi. 400 erzak kolisi taşıyan tırlar Ağrı ve Şırnak’a gidecek.

Büyükşehir’in yardım tırları dualarla uğurlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, hayırseverlerin de destekleriyle hazırlanan yardımları Demokrasi Meydanı’nda hazır hale getirdi. İsmini vermek istemeyen hayırseverlerin topladığı yardımlar bugün dualarla uğurlandı. Demokrasi Meydanı’nda gidecek olan yardımları inceleyen ve görevlilerle görüşen Başkan Yüce, Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderime hazırlanan tırları yapılan dualarla yardıma muhtaç ailelere ulaşmak üzere uğurladı. Tırlara yerleştirilen toplamda 400 erzak kolisi iki farklı araçla kardeş şehir Ağrı Taşlıçay ve Şırnak iline ulaşacak. 

“Tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyoruz”
Yardımı dokunan tüm hayırseverlere teşekkür eden Başkan Yüce, “Mübarek Ramazan ayı öncesinde bu yardımların ne kadar kıymetli olduğunu anlamalıyız. Belki bizim soframızda ekmeğimiz, yemeğimiz var ama bilin ki bunu bulmakta zorlanan mazlumlar da var. Hayırseverlerimiz vasıtasıyla hazırladığımız yardım kolilerimiz umuyoruz ki onlarca çocuğa, anneye sıhhat, afiyet olsun. Bu vesileyle kardeş şehirlerimize belirli aralıklarla gönderdiğimiz yardımlarımızda bizlere destek veren tüm dostlarımıza, iş adamlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ramazan’ınız mübarek olsun” dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER