Yaşlılar Baş Tacımızdır

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile birlikte, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Adapazarı Belediyesi bir program düzenledi. Başkan Mutlu Işıksu, “Tecrübeleri ile bizlere daima doğruyu ve güzeli öğreten kıymetli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor; sağlıklı ve bereketli ömürler diliyoruz.” dedi.

Yaşlılar Baş Tacımızdır

Atabek ve Işıksu Katıldı
Adapazarı Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle bir program düzenledi. Programa, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve eşi Elveda Işıksu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, Adapazarı Belediyesi Meclis Üyeleri Nilgün Akman ve Türkan Resüloğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor katılırken, Milletvekili Atabek ve beraberindekiler, katılımcıları tek tek ziyaret ederek hediyeler takdim etti. 

Tecrübeleri Bize Rehber
Gerçekleşen programdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Atabek, “Büyüklerimizin varlıkları baş tacımızdır. Sonsuz saygı ve sağlık dileklerimizi iletiyoruz. Onların tecrübeleri bizlere en güzel rehberdir.” diye konuştu. Başkan Mutlu Işıksu ise, “Tecrübeleri ile bizlere daima doğruyu ve güzeli öğreten kıymetli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor; sağlıklı ve bereketli ömürler diliyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER