Erzurumlu İş İnsanlarından Cumhur İttifakına büyük destek

Erzurumlu İş İnsanlarından Cumhur İttifakına büyük destek

Adapazarı’nda bir otelde düzenlenen Seçim 2023 istişare toplantısına, 60’ın üzerinde Erzurumlu iş insanı katıldı. Toplantıda hem cumhurbaşkanı seçimi hem de 28. dönem millet vekili seçimleri üzerine söz alan katılımcılar fikirlerini beyan etti.
Alınan ortak kararı toplantıya katılanlar adına Özkan Pınar ‘ Sakarya’da yaşayan, Sakarya’da üreten Erzurumlu İş İnsanları olarak cumhurbaşkanı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı , milletvekili seçiminde ise cumhur ittifakı partilerini destekleyeceğiz.’ şeklinde açıkladı.

Cumhur ittifakından yoğun katılım
Toplantıya cumhur ittifakı partilerinden ise yoğun katılım oldu. AK Parti Sakarya milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Büyük Birlik Partisi Sakarya milletvekili adayı Naim Yolcu, Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya milletvekili adayı Hüseyin Ekşi ve Yeniden Refah Partisi Sakarya milletvekili adayı Hayrullah Altıntaş özel konuk olarak toplantıda yer aldı.

Şaban Dişli’den Türkiye ve dünya ekonomi sunumu
Toplantının ikinci kısmında ise AK Parti Kurucular Kurucu üyesi , 22.23. ve 24. Dönem Sakarya milletvekili ve Lahey eski büyükelçisi Şaban Dişli, Erzurumlu İş İnsanları’na Türkiye ve dünya ekonomisi üzerine bir sunum yaptı.
Program iş insanlarının soruları ve aile fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Katılımcılar, program sonrası Sakarya Erzurumlular Derneği’ne giderek MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül’ün dernek ziyaretine iştirak ettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER