Güreşçiler Kurtdereye Hazırlanıyor

Balıkesir’de yapılacak olan tarihi geleneksel Kurtdere Yağlı Pehlivan Güreşlerine sayılı günler kala heyecan arttı. 6-7-8 Ağustos tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenecek olan Kurtdere Yağlı Pehlivan Güreşlerine hazırlıklar başladı. Çevre İllerden gelen sporcular Selman Dede Er Meydanında son antrenmanlarını yapacak.

Güreşçiler Kurtdereye Hazırlanıyor

Bugün Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun ev sahipliğinde Selman Dede Er Meydanında toplanan sporcular saat 13.30’da son antrenmanlarını yaptı. Düzce, Ankara, Kocaeli gibi bölge illerden çeşitli boylardan güreşçilerin Selman Dede Er Meydanındaki antrenmana katılım sağlayacağı açıklandı.  Ayrıca Başpehlivanlardan Mahmut Kavakçı, Faruk Akkoyun, Hamza Köseoğlu, Süleyman Aykırı ve Ahmet Kavakçı gibi ünlü isimler de Selman Dede Er meydanında antrenman yaptılar.

BAŞARI DİLEDİ

Sporun her alanına değer veren ve tam destekleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Türk spor geleneğinde zengin bir yere sahip olan ata sporumuz yağlı güreşlerine her daim sahip çıkıyoruz’ dedi. Başkan Babaoğlu, “Sporun her alanında başarılı olan Hendek var. Güreşçilerimiz her zaman hazır ve tek hedefleri sadece başarılı olmak. Sporcularımıza güveniyoruz, inanıyoruz ve tam destekliyoruz. Ben şimdiden Balıkesir’de yapılacak olan tarihi geleneksel Kurtdere Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılacak olan sporcularımıza başarılar diliyorum. Ata sporumuza dün olduğu gibi bugün de yarın da destek vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER