Hendekspor'dan Şampiyonluk Hatırası!

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) şampiyonluğa ulaşan ve 3. Lige yükselen Hendekspor adına şampiyonluk yemeği düzenlendi. Hendek Belediye Başkan Turgut Babaoğlu, Kulüp Başkanı Adil Karabulut, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve eski yöneticiler tarihi gecede ‘Şampiyonluk Hatırası’ alanına imza attılar.

Hendekspor'dan Şampiyonluk Hatırası!

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Hendek Belediyesi Uludere Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor Kulüp Başkanı Adil Karabulut,  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)

Başkanı Yaşar Zımba, Hendekspor Yönetim Kurulu üyeleri, futbolcular ve aileleri, Hendekspor’da görev yapmış eski başkanlar, yöneticiler, eski futbolcular, Hendek’teki spor kulüplerinin yöneticileri katıldı. Canlı müzik eşliğinde yenilen yemeğin ardından Hendeksporun başarısında büyük emekleri bulunan Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkanı Adil Karabulut tek tek sahneye davet edildi. Şampiyonluk yolunda duygu ve düşüncelerini anlatan yöneticiler, desteklerini esirgemeyen ve her fırsatta Hendekspor’u yalnız bırakmayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti. Yemeğe katılan isimler söz alarak duygularını paylaştılar.

ARTIK YENİ BİR DÖNEM

Hendekspor Başkanı Adil Karabulut ise, “ Bir rüyayı gerçekleştirdik. Başkanımız Turgut Babaoğlu başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bu hikaye geçen Temmuz ayında başladı. Geçen yılda iyi bir sezon geçirdik. Sami Bağdatlı hocamıza da teşekkür ediyoruz. Artık şampiyonuz. Bu yıl heyecan yaşattık. Sonu güzel oldu. Artık yeni vizyon, profesyonel bir dönemdeyiz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Ligin tozunu atan futbolculardı ama benim ekibinde tuttuğunu kopardı. Her birine huzurlarınızda teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

SAKARYA YANINIZDA

Daha sonra konuşan ASKF Başkanı Yaşar Zımba,  “Benim başkan olduğum dönemde bir amatör kulübün profesyonel lige yükselmesi, bu camianın ne demek olduğunu bir kez daha gösterdi. Ben şahsen çok gururluyum, mutluyum. Hendekspor’umuz artık Sakarya’yı temsil noktasında ter dökecek. Allah yardımcıları olsun. Sakarya yanınızda. Başarılı olacağınızdan hiçbir şüphem yok. Sayın Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na özellikle teşekkür ediyorum. Kulüp Başkanımız Adil Karabulut, yöneticiler ve tüm futbolcu kardeşlerimi, teknik ekibi ve emeği olan herkesi yürekten kutluyorum.” dedi.

İMZA ÖMÜR BOYU SERGİLENECEK

Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi yapılırken, oluşturulan “Şampiyonluk Hatırası” alanına Başkan Babaoğlu, Kulüp Başkanı Karabulut, yöneticiler, futbolcular, aileleri ve geceye katılan herkes kalıcı olarak sergilenmek üzere imzasını attı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER