Milli kadın sporculardan Dünya Kadınlar Günü mesajı

Kadın sporcular Dünya Kadınlar Günü ile ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Türkiye Kadın Basketbol Milli Takımı kaptanı ve Hatayspor oyuncusu Bahar Çağlar Ökten, milli voleybolcu ve Türk Hava Yolları Spor Kulübü oyuncusu Şeyma Ercan ve Ada Germen, milli futbolcular ve Beşiktaş Vodafone oyuncuları Fatma Şahin ve Sevgi Çınar, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuştu.

Milli kadın sporculardan Dünya Kadınlar Günü mesajı

Bahar Çağlar Ökten: Sporda kadın ve erkek ayrımının olmadığı yeni bir başlangıç olsun
Ada Germen: Kadınların saygı gördüğü bir dünya diliyorum
Fatma Şahin: Kendinizi sevin 
Şeyma Ercan: Kadınlar bir gün değil her gün değer görmeli 
Sevgi Çınar: Kadın bir gün değil her gün hatırlanmalı

Milli basketbolcu Bahar Çağlar Ökten, "Umarım ülkemizde kadın cinayetlerinin konuşulmadığı, kadınların özgür olduğu, kadına saygının olduğu, sporda kadın ve erkek ayrımının olmadığı yeni bir başlangıç olur. 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun" dedi. 

ADA GERMEN: KADINLARIN SAYGI GÖRDÜĞÜ BİR DÜNYA DİLİYORUM

Türk Hava Yolları Spor Kulübü oyuncusu Ada Germen, "Kadınların sevildiği, sayıldığı ve saygı gördüğü bir dünya diliyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun" ifadelerini kullandı. 

FATMA ŞAHİN: KENDİNİZİ SEVİN 

Beşiktaş Vodafone ve milli takım kalecisi Fatma Şahin, "Toplumun beklentilerinin ışığınızı azaltması izin vermeyin. Kendinizi sevin. Sevgi ve ışığa layık olduğunuzu bilin. Sesinizin önemli olduğunu anlayın. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun" şeklinde konuştu.

ŞEYMA ERCAN: KADINLAR BİR GÜN DEĞİL HER GÜN DEĞER GÖRMELİ 

Türk Hava Yolları'nın milli voleybolcusu Şeyma Ercan, "Yalnız bir gün değil, her gün fazlasıyla değer görmeyi hak eden kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

SEVGİ ÇINAR: KADIN BİR GÜN DEĞİL HER GÜN HATIRLANMALI

Beşiktaş Vodafone ve milli takımın futbolcusu Sevgi Çınar ise "Kadın bir gün değil her gün hatırlanmalı. Kadınlar günümüz umutla dolu yarınlar olsun. Dünyanın yarısını kadınlar oluşturur, yarısını da kadınlar yetiştirir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER