Tour Of Türkiye’de Büyükşehirli Vitaly yeniden podyumda

Büyükşehir Belediyesi Pro Team takımı “Tour Of Türkiye” yarışlarının Manisa ve Ayvalık’ı kapsayan 4’üncü etabında başarıdan başarıya koştu. Sakarya’nın Ukraynalı sporcusu Vitaly Buts, Türkiye Güzellikleri Sprint Klasmanındaki yerini koruyarak beyaz mayosunu 6. etaba taşıdı.

Tour Of Türkiye’de Büyükşehirli Vitaly yeniden podyumda

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin başarıdan başarıya koşan bisiklet takımı “Büyükşehir Belediyesi Pro Team” 57. Türkiye Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 5. Etabı olan Manisa-Ayvalık etabında başarıdan başarıya koştu. İlk dört etapta fırtına gibi esen Sakarya BB Pro Team bisiklet takımının Ukraynalı sporcusu Vitaly Buts, Türkiye Güzellikleri Sprint Klasmanındaki yerini koruyarak beyaz mayosunu 6. Etaba taşıdı ve genel klasmanda güçlü rakipleri karşısında avantajlı bir pozisyon elde etti. 

Puanları topladılar
Büyükşehir Pro Team ekibi, Manisa’da başlayıp 192 kilometre devam eden ve Ayvalık’ta son bulan yarışta nefes kesen bir performans sergiledi. Yarışın başında oluşan kaçış grubunda Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden Batuhan Özgür ve Elchin Asadov yer aldı. Son 8 kilometreye kadar devam eden ikliden daha sonra Batuhan ayrı bir atak gerçekleştirdi. Bitişe yaklaşık 3 kilometre kala Batuhan peloton tarafından yakalandı. Bu sonunçla puanları toplayan Büyükşehir Belediyesi Pro Team’in Ukraynalı sporcusu Vitaly Buts, beyaz mayosunu 6. Etaba taşıdı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER