TEM’de ticari taksi bariyerlere ok gibi saplandı: 2 ölü, 6 yaralı

TEM Otoyolu Sakarya geçişinde sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari taksi bariyerlere ok gibi saplandı. Meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3’ü çocuk olmak üzere toplamda 5 kişi yaralandı.

TEM’de ticari taksi bariyerlere ok gibi saplandı: 2 ölü, 6 yaralı

Feci kaza, sabah saatlerinde TEM Otoyolu Sakarya geçişi Sapanca gişeleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametinde seyir halinde olan ve Sapanca Gişeleri kavşağında yol ayrımında kontrolden çıkan 45 yaşındaki Fatih Kılıç idaresindeki 71 T 0337 plakalı hafif ticari taksi bariyerlere çarptı. Aracın bariyerlere ok gibi saplandığı kazada olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde taksinin refüje çarpması sonucu Iraklı baba ve kızı öldü, 3'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Kazada, olay yerinde Irak uyruklu olduğu belirlenen Yasir Abdulraheem Mohmood Al-Zuhaırı (36) ile kızı Rawasee Yasir Abdulraheem Al-Zuhaırı (7) hayatını kaybetti.

Yaralılar sürücü Kılıç ile araçta bulunan Rıyam Omar İbrahim İbrahim (27), Taleeah Saleem Raheeem Asakra (23), Yousıf Hussein Abdulraheem (9), Abdulraheem Mohmood (9) ve Ayat Hussein Abdulraheem (6) sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan müdahaleleri sonrasında çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2021, 16:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER