iPhone kiralama devri başladı

Günümüzde otomobil kiralama oldukça yaygın. Bununla beraber kullanıcılar istedikleri zaman bir otomobili kiralayabiliyor ve ihtiyaçları bittiğinde ise kiralamalarını sonlandırarak, ürünü iade ediyorlar. Apple, bu sistemi iPhone’lara getirme kararı aldı. artık yeni bir iPhone alırken yüksek ücretler ödemenize gerek yok. Tıpkı Netflix gibi bir abonelik hizmeti getirmek isteyen Apple, bu konu ile ilgili çalışmalarını başlattı. Bu sistem sayesinde Apple marka cihazı olmak ise-teyen kişiler, her ay belirli bir ücret ödeyerek iPhone kullanabilecek.

iPhone kiralama devri başladı

iPhone 14 ile birlikte kiralama dönemi başlıyor

Apple ürünleri oldukça pahalı. Bu yüzden de yeni bir Apple ürünü piyasaya çıktığında, kullanıcılar bu ürünleri almakta zorluk çekebiliyor. Bunu farkeden Apple, iPhone 14 ile birlikte yeni bir döneme girmeye hazırlanıyor. GlobalData’nın yayınladığı habere göre, artık Apple ürünleri kiralanabilecek. Ayrıca haberle göre Apple, bu sistem için çalışmalara başladı bile.

Apple ilk değil

Akıllı telefon kiralama sistemini ilk kez duymuş olabilirsiniz. Ancak Apple bu konuda ilk değil. Çünkü daha önce 2017 yılında Sprint Flex isminde bir kiralama şirketi, akıllı telefon gibi ürünlerin kiralama işlemlerini yapmaya başlamıştı. Ancak bu hizmet sadece Amerika Birleşik Devletleri vatandaşları için kullanılmaktaydı. Ancak ilerleyen süreçlerde ise bu sistem birçok kullanıcıya yayıldı.

iPhone abonelik programı nedir?

iPhone abonelik programı, iPhone marka cihazları kiralayabileceğiniz bir program olarak karşımıza çıkmakta. Birçok operatör firması, 24 ay süreli taksitler ile akıllı telefon satmakta. Apple abonelik programı bu sisteme benzese bile tıpa tıp aynı değil. Çünkü bu sistem ile birlikte belli bir süre sonra kullandığınız akıllı telefona sahip olmuyorsunuz. Bu program daha çok Netflix gibi ödedikçe kullanabildiğin bir sistem olarak karşımıza çıkıyor. Ancak sistemin nasıl işleyeceği, iPhone’ların nasıl bu şekilde kullancılara emanet edileceği belli değil. Fakat iPhone abonelik hizmetinin nasıl işleyeceğine dair bilgiler, ilerleyen süreçlerde karşımıza çıkacak.

iPhone kiralama ücretleri ne kadar olacak?

Apple, bu sistem ile birlikte Apple ürünlerini sevenler için yeni bir dönemi açacak. Bu abonelik hizmeti ile brilikte Apple ürünleri, çok daha ucuz fiyatlar ile kullancılar ile buluşacak. Fakat bu hizmetin fiyatları henüz belli değil. Fakat iPhone 14 serisinin tanıtımı ile birlikte bu sistem ile ilgili her türlü bilgiye erişebileceğiz. yapılan haberlere göre de ilerleyen günlerde iPhone kiralama ücretlerinin ne kadar olacağı belli olacaktır.

Apple’ın sunacağı bua bonelik hizmetinde farklı fiyatlamalar olabilir. Bu fiyatlamalar ise kiralama süreleri olabilir. 3 aylık, 6 aylık ve 1 aylık gibi. Kullanıcılar ile bir sözleşme imzalayacak olan Apple, iPhone’ların güvenliği açısından kullanıcılara belli şartları sunacaktır. Bununla birlikte aboneliğe ek olarak sigorta ve kasko gibi hizmetlerin dahil olduğu farklı abonelik hizmetlerin de sunulması bekleniyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER