Ada Nokta Metal'den Belediyeler için örnek proje

Ada Nokta Metal sokak hayvanları için herkese örnek olacak bir projeye imza attı.

Ada Nokta Metal'den Belediyeler için örnek proje

2009 yılında kurulan ve Arifiye'den tüm dünyaya hizmet veren Ada Nokta Metal firması “Bereketimiz kaçmasın” adlı sosyal sorumluluk projesiyle sokakta yaşayan sevimli dostların beslenmesini ve ekmeklerin çöpe gitmemesini sağlayan projeyle takdir topladı. Firmanın ürettiği ürünler Ferizli ve Geyve Belediyeleri aracılığıyla ilçelere yerleştirildi. 

Firma yetkilisi İlyas Gürses; soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının yiyecek bulmakta güçlük yaşadıklarına dikkat çekerek açıklama yaptı;

"Ada Nokta Metal ailesi olarak; çetin kış koşullarının etkisini şiddetli bir biçimde gösterdiği bu dönemde sokakta yaşayan sevimli dostlarımızı unutmadık. Sıfır atık kapsamında geliştirdiğimiz yeni projemiz ile, evlerimizde biriken ekmeklerin değerlenmesi için ilk adımlarımızı attık.
Bu sebeple yaşamını sokakta sürdürerek çoğu zaman yiyecek ve su konusunda sıkıntı yaşayan sokak hayvanlarımızın koşullarını bir nebzede olsa iyileştirecek olmak bizleri oldukça mutlu etti.

Geliştirdiğimiz yeni projemiz ile mama desteği sağlayamadığınız sokakta bulunan canlılarımızla, o gün sofranızdan artan ekmeklerinizi paylaşabilecek, aynı zamanda israf gibi olumsuz durumların önüne geçebileceksiniz.

Projemize hassasiyet göstererek uygulamaya geçen Geyve ve Ferizli Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyor, tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz." ifadelerinde bulundu.


 

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2022, 10:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER