Bakan Mahmut Özer’den Öğretmenlere Çağrı "Ödev Yok"

Bakan Özer yarıyıl tatiline giren öğrencilere ödev verilmemesini istedi, “İnanıyorum ki öğretmenlerimiz öğrencilerimize ödev vermeyecekler" dedi.

Bakan Mahmut Özer’den Öğretmenlere Çağrı "Ödev Yok"

İstanbul’un Esenler ilçesinde, içerisinde ilkokul, ortaokul ve spor salonunun bulunacağı Tuna Eğitim Vadisi’nin temel atma töreni düzenlendi.

Törene; Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve çok sayıda davetli katıldı.

Bakan Özer, törende yaptığı konuşmada bu hafta sonu başlayacak olan yarıyıl tatilinde öğretmenlerin öğrencilere ödev vermemesini istediğini belirtti.

“BU 2 HAFTA İÇERİSİNDE ÖDEV VERMESİNLER”

Bakan Özer, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Öğretmenlerimizden istirhamımız var; öğrencilerimize bu 2 hafta içerisinde ödev vermesinler. Gerçekten öğrencilerimiz eğitime yeni başlayanlar hariç, diğer öğrencilerimizin hepsi bu 1 yıllık aradan sonra özellikle ilk aylar gerçekten ciddi bir imtihan verdiler. Onun için bu 5 aylık yoğun eğitimden sonra onların da 2 hafta güzel bir dinlenmeye ihtiyaçları var. İnanıyorum ki öğretmenlerimiz öğrencilerimize ödev vermeyecekler, 2 hafta hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz dinlenecekler.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER