Kar Yağışı Nedeniyle 3 İlçede Eğitime Ara

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı uyarı sonrasında Sakarya’da zaman zaman etkisini gösteren kar yağışı gece saatlerinde yeniden başladı. Sakarya, kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplandı.

Kar Yağışı Nedeniyle 3 İlçede Eğitime Ara

Gece saatlerinde kent merkezinde ve yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Yağışın ardından şehir merkezi ile ilçeler beyaz büründü. Yağış nedeniyle sürücüler ve yayalar kent merkezinde güçlükle ilerledi. Ulaşımda aksama yaşanmaması için kent genelinde önlem alan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

EĞİTİME KAR ENGELİ

Kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle Akyazı, Hendek ve Pamukova ilçelerinde eğitim öğretime bugün ara verildi. Akyazı Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçede yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle bütün okullarda eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiği duyuruldu. Hendek'te sabah saatlerinde belediye hoparlöründen yapılan ilanda okulların tatil edildiği bilgisi vatandaşlara aktarıldı. Pamukova Kaymakamlığı da ilçedeki yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildiğini bildirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER