Sait Faik Sokak, Mahallemi Güzelleştiriyorum Projesi kapsamında yenilendi

Adapazarı Belediyesi, Mahallemi Güzelleştiriyorum Projesi kapsamına dâhil ettiği Sait Faik Sokak’taki çalışmalarını tamamladı. Başkan Mutlu Işıksu yaptığı açıklamada, “Edebiyatımızın değerlerinden, hemşehrimiz Sait Faik Abasıyanık’ın adını taşıyan sokak, artık daha güzel ve daha estetik.” dedi.

Sait Faik Sokak, Mahallemi Güzelleştiriyorum Projesi kapsamında yenilendi

Sait Faik Sokak’a Adapazarı Belediyesi İmzası

Adapazarı Belediyesi, Mahallemi Güzelleştiriyorum projesi kapsamında; Yenigün, Papuççular, Semerciler ve Yenidoğan mahallelerindeki etapların tamamlanmasının ardından Sait Faik Sokak’ta da yenileme çalışmaları nihayete erdi. Asfaltlama, kaldırım düzenlemeleri, sokak aydınlatmalarını destekleyici ışıklandırmalar ve çöp konteynerleriyle estetik bir görünüm alan sokak, vatandaşların beğenisini kazandı.

Işıksu: “Adapazarı’mızın Değerlerine Saygı Duyuyoruz”

Sokaktaki çalışmaları değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, “Yenigün, Papuççular, Semerciler ve Yenidoğan mahallelerimizi güzelleştirmek adına, ekiplerimizle birlikte yoğun bir mesai harcadık. Aynı şekilde Sait Faik Sokak için de kolları sıvadık ve kısa süre içerisinde edebiyatımızın değerlerinden, hemşehrimiz Sait Faik Abasıyanık’ın adını taşıyan sokağı daha güzel ve daha estetik bir hale getirdik.  Asfalt çalışmalarımız, mahallelerimize çocuk oyun alanları ve spor sahaları çalışmalarımız da hız kesmeden sürecek. Adapazarı’mızın değerlerine saygı duyuyoruz ve projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2021, 17:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER