ŞEHİT ALİ GAFFAR OKKAN DUALARLA ANILDI

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, vefatının 20. Yılında kabri başında, şehidin ailesi ve il-ilçe protokolünün katılımıyla dualarla anıldı. Tören pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirildi.

ŞEHİT ALİ GAFFAR OKKAN DUALARLA ANILDI

PANDEMİ KURALLARI

Şehit Ali Gaffar Okkan’ın kabri başında pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşen tören, İstiklal Marşının okunması ve Saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Şehidin özgeçmişinin okunduğu törende kısa bir konuşma yapan Hendek Kaymakamı Acır, “Aziz Şehidimiz Ali Gaffar Okkan, milletin kalbinde yaşamaya devam eden önemli bir devlet adamıdır. Meslek hayatı boyunca görevini büyük bir başarıyla sürdürmüş, bu başarısını milletin gönlüne taht kurarak perçinlemiştir. Bir ülkenin tarihinde Ali Gaffar Okkan gibi devlet adamlarının yeri müstesnadır. Ali Gaffar Okkan aradan yüzyıllar geçse bile cesaretiyle sevgi dolu yüreğiyle ve terörle mücadelesi ile anılmaya devam edecektir. Aziz şehidimizi, onunla birlikte şehit olan polis memurlarımızı ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

DUALAR EDİLDİ

Ardından Hendek İlçe Müftüsü Gür tarafından A.Gaffar Okkan ve tüm aziz şehitlerimiz için dualar edildi. Tören, şehidin kabrine karanfiller bırakılarak son buldu. Törene şehidin ablası Sebahat Arslan ve kardeşi Gülsüm Özgen’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Aydın Kutlu, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Hendek Belediye Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Bahadır ve Fatih Öztürk, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve yöneticileri, Kadın Kolları Başkan ve Yöneticileri, gaziler, belediye meclis üyeleri, askeri erkan, kurum müdürleri, belediye eski başkanları ve polisler katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER