Akyazılı Turgay Çetin önce eşini sonra kendisini öldürdü

Kocaeli Başiskele'de bir süredir ayrı yaşayan ve boşanma aşamasındaki eşi Güzin Çetin’i tartışma sonrasında tabancayla öldüren Akyazılı Turgay Çetin, ardından aynı silahla intihar etti.

Akyazılı Turgay Çetin önce eşini sonra kendisini öldürdü

Korkunç olay Başiskele Barbaros Mahallesi Dumanlı Sokak üzerindeki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre Dumanlı Sokaktaki Büşra Sitesi A2 Blokta ikamet eden 36 yaşındaki Akyazlılı Turgay Çetin ile eşi 35 yaşındaki Güliz Çetin bir süredir ayrı yaşıyordu.

EŞYALARINI ALMAK İÇİN EVE GELDİ

Boşanma arifesindeki Güliz Çetin ile Turgay Çetin bir süredir ayrı yaşıyordu. Talihsiz kadın Güliz Çetin bugün öğlen saatlerinde eşyalarını almak için evine geldi. Bu sırada Güliz Çetin ile Turgay Çetin arasında tartışma çıktı.

ÖNCE ÖLDÜRDÜ, SONRA İNTİHAR ETTİ

Tartışma sırasında Turgay Çetin, yanındaki tabancayı çıkardı ve eşi Güliz Çetin'e ateş ederek öldürdü. Daha sonra Turgay Çetin, eşini öldürdüğü tabancayı başına dayayarak tetiği çekti ve intihar etti.

MORGA KALDIRILDILAR

Evden gelen sesleri duyan komşuları durumu hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa süre içerisinde emniyet ve ambulans ekipleri geldi. Eve giren sağlık ekipleri Güliz Çetin ile Turgay Çetin'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından Güliz Çetin ve Turgay Çetin'in cesetleri otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

DOKURCUN’DA DEFNEDİLECEK

Öte yandan Turgay Çetin’in cenazesi öğle namazına müteakiben Akyazı Dokurcun Mahallesi Habibler Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Habibler Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2021, 10:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER