ASKON Sakarya Şube Başkanı Tumbaz'dan Regaip Gecesi Kutlama Mesajı

ASKON Sakarya Şube Başkanı Tumbaz'dan Regaip Gecesi Kutlama Mesajı

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz Regaip Gecesi ile İlgili bir kutlama mesajı yayınladı.


Tumbaz kutlama mesajında, "Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içerisine alan, bereket ve huzur dolu günlerin başlangıcı olan üç ayları ve Regaip Gecesini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. . Bu aylar maneviyatın ve dini duyguların yoğunluk kazandığı, dayanışma, yardımlaşma, merhamet hislerimizin en üst noktaya ulaştığı, iyiliklerin ve güzelliklerin arttığı önemli ve özel zamanlardır. Ayrıca üç ayların içerisinde yer alan kandil geceleri, hatalarımızdan ders çıkarma, günahlarımızdan arınma fırsatı bulacağımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz mübarek gecelerdir.


Bu gecenin rahmet ve bereketinden bol bol istifade edebilmek için hayatımızı bir kez daha hesaba çekmeli, işlerimizde yüce Allah’ın rızasına uygun davranıp davranamadığımızın muhasebesini yapmalıyız.


Temennim milletçe birbirimize olan muhabbetimizin, yardımlaşma, dayanışma hissiyatımızın en güzel şekilde yaşanacağına inandığımız bu günlerin, huzur ve afiyetimizi daha da güçlendirmesidir..

Bu duygu ve düşüncelerle Üç ayların başlangıcı ve Regaip gecenizi tebrik eder, ülkemiz ve tüm İslam Alemi için hayır ve bereket getirmesini temenni ederim." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER