Baytar Et Dünyası; Filenin Sultanlarının Yanında...

Baytar Et Dünyası, Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü oyuncularına menülerinde meşhur olan ve çokça tercih edilen hamburger ziyafeti verdi.

Baytar Et Dünyası; Filenin Sultanlarının Yanında...

Türkiye Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü, bu hafta Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik ve Spor Kulübü ile Sakarya Serdivan Spor Salonu'nda yaptığı maçı galip gelerek 3-0 kazandı. Karşılaşma sonrasında Sultanları tebrik eden Baytar Et Dünyası, onlara menülerinde meşhur olan ve çokça tercih edilen hamburger ziyafeti verdi.

Her daim Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü'nün yanında olacaklarını ifade eden Baytar Et Dünyası Şefi Enes Baytar; “Oynandığı maçlarda gösterdiği performanslarıyla rakiplerini yenerek, Sakarya'mızın ismini zirveye taşıyan Sultanlarımızı tek tek tebrik ediyoruz. Bu hafta rakibi Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik ve Spor Kulübü’nü 3-0 yenerek, bizleri gururlandıran sultanlarımızın Baytar Et Dünyası olarak yanlarında olduğumuzu göstermek Sakarya’lı bir işletme olarak görevimizdir. Bugün ise Filenin sultanlarına meşhur hamburgerimizden ikram etmek istedik. Her zaman onları desteklemeye devam edeceğiz. Bu vesile ile şampiyon voleybol takımımız ile bizleri buluşturan başarılı Kulüp Başkanımız Ömer Bektaş'a da teşekkür ederiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER